Το κανάλι του Etsy στο YouTube

etsy_videosΜε μεγάλη, πολύ μεγάλη, πάρα πολύ μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε το κανάλι του αγαπημένου μας Etsy στο YouTube. Ομολογούμε οτι δεν το είχαμε ανακαλύψει εώς τώρα και έχουμε ενθουσιαστεί πολύ που επιτέλους θα μπορούμε να απολαμβάνουμε την υπέροχη αισθητική των δημιουργών του και σε video! Προτείνουμε να το παρακολουθείτε τακτικά!

Δημιουργικές διακοπές στη Σκύρο

Θέλεις να συνδυάσεις διακοπές και δημιουργία;
Φέτος το καλοκαίρι, το ftiaxto.gr μετακομίζει στη Σκύρο και διοργανώνει δημιουργικά σεμινάρια. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε πρωί 10-12, έτσι, έχεις την δυνατότητα και να μάθεις να ράβεις και να ξεκουραστείς στις όμορφες παραλίες του νησιού. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

👗 Μάθε να ράβεις ρούχα: Τετάρτη 30 Ιουνίου – Κυριακή 4 Ιουλίου
💍 Κατασκευή κοσμημάτων (Faux Bijoux): Τετάρτη 7 Ιουλίου – Κυριακή 11 Ιουλίου
👒 Μάθε να ράβεις αξεσουάρ: Τετάρτη 14 Ιουλίου – Κυριακή 18 Ιουλίου
📿 Μακραμέ κοσμήματα: Τετάρτη 21 Ιουλίου – Κυριακή 25 Ιουλίου
👘 Μάθε να ράβεις ρούχα: Τετάρτη 28 Ιουλίου – Κυριακή 1 Αυγούστου

Δήλωσε εδώ ενδιαφέρον για να λάβεις το αναλυτικό έντυπο >>

Το “πρόγραμμα” του καναλιού περιλαμβάνει τα Handmade Portraits, δηλ. videos παρουσιάσης της δουλειάς και του τρόπου ζωής επιλεγμένων δημιουργών που έχουν εμπιστευτεί το Etsy για να προβάλλουν τη δουλειά τους και να τη διαθέτουν προς πώληση, videos How to με οδηγίες για διάφορα project και τα αγαπημένα μας video Process, τα οποία συχνά παρουσιάζουν μια ιστορία για κάποιον δημιουργό… πως δηλαδή έφτασε να κάνει αυτά που κάνει.

Δεν έχει πολύ νόημα όμως να σας τα παρουσιάζω ενώ μπορείτε να τα απολαύσετε μόνοι σας! Σίγουρα ο τρόπος με τον οποίο είναι γυρισμένα τα videos αυτά και ο σεβασμός με τον οποίο παρουσιάζεται η δουλειά του κάθε δημιουργού μόνο θετικά μπορούν να σας εμπνεύσουν!

Για δείγμα έχουμε βάλει εδώ το πιο πρόσφατο video που έχει ανέβει μέχρι στιγμής. Ανήκει στην κατηγορία Handmade Portraits και είναι το προτραίτο της Dr Kennedy Jones, η οποία φτιάχνει υπέροχους πίνακες κολλάζ.

Τα videos του Etsy θα τα βρείς και εδώ www.etsy.com/storque/video/

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *