Τα 100 καλύτερα βήμα βήμα projects του 2008

best2008Όχι τα δικά μας, αλλά των πιο γνωστών craft blogs εκεί έξω! Η δημιουργός του The Long Thread, αγαπημένου blog με ιδέες για ραπτική και όχι μόνο, συγκέντρωσε τα 100 καλύτερα άρθρα με οδηγίες που δημοσιεύτηκαν το 2008 για να μπορούμε να φτιάξουμε κι εμείς υπέροχες δημιουργίες το 2009. Το The Long Thread όχι μόνο μπήκε στον κόπο να συγκεντρώσει όλα αυτά τα projects, αλλά τα ταξινόμησε και σε κατηγορίες.

Έτσι μπορείς να βρείς την αφρόκρεμα από ιδέες για να φτιάξεις με τα χέρια σου πράγματα για μωρά, λίγο μεγαλύτερα παιδιά, πράγματα για το σπίτι, για εσένα και την γκαρνταρόμπα σου και τις γιορτές (του χρόνου τώρα).

Κάθε άρθρο έχει και το link με την πηγή, το blog δηλαδή όπου δημοσιεύτηκε. Αξίζει τον κόπο να κλικάρεις σε όλα τα projects, ακόμα και σε αυτά που δεν σου πολυκάνει κλικ ο τίτλος τους για να κάνεις μια πολύ κατατοπιστική βόλτα σε μερικά από τα καλύτερα craft blogs στο internet.

Ρίξε μια ματιά λοιπόν στη λίστα με τα 100 καλύτερα της χρονιάς που μας άφησε και ετοιμάσου για ακόμα καλύτερα πράγματα μέσα στη χρονιά που μόλις μας ήρθε!

Καλή και δημιουργική χρονιά!

Μας αρέσει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Τα 100 καλύτερα βήμα βήμα projects του 2008”

  1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΑΓΓΛΙΚΑ 🙁 ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 😀 . ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ 😀

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *