Μπλουζάκι με έναν ώμο από απλό t-shirt

ruffled_tshirtΗ αλήθεια είναι οτι ένα απλό t-shirt μπορείς να το κάνεις πολλά πράγματα… μερικά από αυτά που έχουμε κατά καιρούς βρει και σου έχουμε προτείνει μπορείς να τα δεις εδώ. Μια ακόμα πολύ εύκολη ιδέα που βρήκαμε στο Craftzine είναι να μετατρέψεις ένα μάλλον βαρετό απλό t-shirt σε ένα μοδάτο μπλουζάκι με έναν ώμο σε 3 εύκολα βήματα. Πάρε μπλουζάκι και ψαλίδι και ξεκινάμε!

Κυριολεκτικά αυτό είναι ένα project που μπορείς να το κάνεις όσο προσπαθείς να αποφασίσεις τι θα φορέσεις σήμερα το βράδυ στην εξοδό σου. Εάν δεν σου αρέσει τίποτα από τη ντουλάπα σου, διάλεξε ένα απλό t-shirt σε ό,τι χρώμα θέλεις και πάρε ψαλίδι, καρφίτσες, μολύβι, κλωστή που να ταιριάζει με το χρώμα της μπλούζας και ραπτομηχανή.

Καλό είναι το μπλουζάκι που θα διαλέξεις να μην είναι πολύ φαρδύ, αλλά ούτε και πολύ στενό για να υπάρχει περιθώριο να κόψεις ύφασμα…

Αυτό που κάνεις είναι να μετρήσεις κατ’ αρχάς πόσο μακρύ είναι το μπλουζάκι και πόσο σε παίρνει να το κόψεις από κάτω, ώστε να μην σου φτάνει στον αφαλό, γιατί αυτό το κομμάτι που θα κόψεις από κάτω από το μπλουζάκι είναι το ύφασμα που θα χρησιμοποιήσεις για να κάνεις την τσαχπινιά της μπλούζας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και βήμα βήμα οδηγίες δες το άρθρο της Erica Domesek για λογαριασμό του Craftzine.com!

Εγώ στη θέση της θα έβαζα περισσότερες από μια σούρες φρου φρου για να γεμίσει και θα έβαζα και μια σειρά στην πλάτη. Μπορείς να φτιάξεις 3 μπλουζάκια σε διαφορετικά χρώματα για να μπλέξεις τα χρώματα και να έχεις διαφορετικές παραλλαγές και να τις κάνεις δώρο σε φίλες σου!

Έτοιμα και τα μπλουζάκια των φετινών διακοπών… σιγά σιγά θα φτιάξουμε όλη τη καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *