Καλοκαιρινό Crafts’ Camp για παιδιά 8-14 ετών στο ftiaxtoρουμ

Τι θα κάνουν φέτος το καλοκαίρι τα παιδιά σου; Χειροτεχνίες στο ftiaxtoρουμ είναι η απάντηση! Το ftiaxtoρουμ ανοίγει και φέτος τις πόρτες του στα παιδιά και διοργανώνει καλοκαιρινό crafts’ camp με ραπτική, κόσμημα, φελτ και κατασκευές, δες εδώ όλες τις λεπτομέρειες:

Οι ημερομηνίες έχουν ως εξής:

  • Α’ εβδομάδα : 19 – 23 Ιουνίου 2023 – ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ
  • Β’ εβδομάδα : 26 – 30 Ιουνίου 2023 – ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ
  • Γ’ εβδομάδα : 3 – 7 Ιουλίου 2023
  • Δ’ εβδομάδα : 10 – 14 Ιουλίου 2023

Το κάθε παιδί μπορεί να συμμετάσχει σε όσες εβδομάδες θέλει. Ισχύει 10% έκπτωση για όσους παρακολουθήσουν πάνω από μία εβδομάδα. Το crafts’ camp πραγματοποιείται στο ftiaxtoρουμ, Χρυσοχέρη 5 στο Μαρούσι (χάρτης / πρόσβαση με ΜΜΜ).

Το βασικό πρόγραμμα ξεκινάει στις 8.30 το πρωί και ολοκληρώνεται μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι. Φέτος δίνεται η δυνατότητα σε όσα παιδιά το επιθυμούν να κάτσουν και το μεσημέρι με ώρα αναχώρησης μέχρι τις 5. Σε αυτές τις επιπλέον ώρες, τα παιδιά θα έχουν ελεύθερο πρόγραμμα, μπορούν δηλαδή να ξεκινήσουν μια δικιά τους κατασκευή ή να συνεχίσουν κάτι από αυτά που έφτιαχναν το πρωί.

Το κόστος ανά εβδομάδα είναι 150 ευρώ για το βασικό πρόγραμμα (ώρα αναχώρησης 2-2.30) ή 190 ευρώ για τo διευρυμένο ωράριο (ώρα αναχώρησης 5-5.30). Το κόστος περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες καθώς και όλα τα υλικά που θα χρειαστούν τα παιδιά. Δεν περιλαμβάνει φαγητό και μεταφορά.

Τα τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες, σας συμβουλεύουμε να κλείσετε έγκαιρα θέση:

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ SUMMER CRAFTS CAMP

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις ακόλουθες δραστηριότητες:

Ραπτική

Θα μάθουμε πως δουλεύει η ραπτομηχανή και θα ράψουμε τσάντες, κασετίνες, μαξιλαροθήκες και άλλα πολλά.

Κόσμημα

Πολυμερικός πηλός, κλωστές, χάντρες, σύρμα, τα παιδιά θα φτιάξουν πρωτότυπα κοσμήματα για τους εαυτούς τους και τους φίλους τους.

Φελτ

Τα παιδιά αγαπούν την διαδικασία δημιουργίας του φελτ. Θα φτιάξουν ένα ιδιαίτερο κάδρο καθώς και κουκλάκια με μαλλί.

Κατασκευές

Παπιέ μασέ, origami, κολλάζ: κάποιες από τις τεχνικές που θα δοκιμάσουμε για να φτιάξουμε όμορφα διακοσμητικά.

 

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, για την εγγραφή σας παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ SUMMER CRAFTS CAMP

 

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το summer camp για παιδιά στο ftiaxtoρουμ στο Μαρούσι, μπορείς να μας καλέσεις στο 210 8061676 ή να μας στείλεις μνμ στο seminars@ftiaxto.gr

 

Δημιουργικά πάρτυ (για μικρούς & μεγάλους)

Στο ftiaxtoρουμ αναλαμβάνουμε και την διοργάνωση δημιουργικών πάρτυ και για παιδιά και για ενήλικες! Δήλωσε ενδιαφέρον για να λάβεις το αναλυτικό έντυπο ή κάλεσέ μας.

Με ενδιαφέρει!

 

Γενικές πληροφορίες:

  • Οι ώρες λειτουργίας του summer camp είναι 8.30-2.30 καθημερινές με δυνατότητα διευρυμένου ωραρίου και αποχώρηση μετά τις 5.
  • Στο κόστος περιλαμβάνονται όλες οι δραστηριότητες, τα εργαλεία και τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν τα παιδιά.
  • Το κάθε παιδί θα πρέπει να έχει το προσωπικό του μπουκάλι νερό και το κολατσιό του. Στον χώρο υπάρχει ψυγείο και φουρνάκι για ζέσταμα.

Όροι & προϋποθέσεις:

  • Το summer crafts’ camp πραγματοποιείται εφόσον συμπληρωθεί ο κατώτατος αριθμός συμμετοχών (4 παιδιά). Σε περίπτωση ακύρωσης του summer camp λόγω έλλειψης συμμετεχόντων, σας επιστρέφουμε τα χρήματα που μπορεί να έχετε προπληρώσει.
  • Κράτηση θέσης γίνεται μόνο με κατάθεση προκαταβολής. Το υπόλοιπο κόστος συμμετοχής εξοφλείται την πρώτη ημέρα κάθε εβδομάδας.
  • Δεν επιστρέφονται χρήματα σε περίπτωση που δεν έρθετε σε κάποια από τις συναντήσεις. Δεν προβλέπεται αναπλήρωση μαθημάτων.
  • Εφόσον υπάρχει θέση, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μεμονωμένων δραστηριοτήτων.
  • Έχετε δικαίωμα να αλλάξετε την κράτησή σας μέχρι και 5 μέρες πριν από την έναρξη της κάθε εβδομάδας και να λάβετε επιστροφή χρημάτων. Μετά από αυτό το σημείο, δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.
  • Η κατάθεση προκαταβολής συνιστά πλήρη αποδοχή των όρων συμμετοχής.

Τι συμβαίνει
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *