Πώς να φτιάξεις πολλά πομ πον

Σου αρέσουν τα χειροποίητα πομ πον και θα ήθελες πολύ μια γιρλάντα τους να στολίσουν φέτος το μπαλκόνι σου, αλλά η όλη διαδικασία σου μοιάζει χρονοβόρα; Βρήκαμε λύση για να φτιάξεις πολλά και γρήγορα πομ πον στο flaxandtwine.com.

Θα χρειαστείς μπόλικο νήμα και ένα τραπέζι με πόδια σε μεγάλη απόσταση, όσο μεγαλύτερη τόσα πιο πολλά πομ πον θα φτιάξεις. Νομίζω καταλαβαίνεις που πάει αυτό: τυλίγεις το νήμα στα πόδια, δένεις χοντρή κλωστή σε τακτά διαστήματα και κόβεις τις άκρες.fast-pompom-1

Μετά κόβεις ανάμεσα στα δεσίματα, μην προσπαθήσεις όμως να κόψεις όλα τα νήματα μαζί, κόψε τα σε δύο δόσεις για να μην παιδευτείς με το ψαλίδι.

fast-pompom-2

Βάζεις το δάκτυλό σου στην μέση του πομ πον για να απλωθούν τα νήματα και να μπορέσεις να τα κουρέψεις αν χρειαστεί, για να διορθώσεις το σχήμα.

fast-pompom-3

Εσύ πόσα πομ πον θα φτιάξεις σήμερα;

Δες αναλυτικά το project στο flaxandtwine.com.

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *