Φρουτένια πιαστράκια για τις κατσαρόλες

Τώρα που καλοκαίριασε για τα καλά μπορούμε να ασχοληθούμε λίγο περισσότερο με τα βελονάκια μας! Είναι αλήθεια οτι αυτό το hobby το έχουμε παραμελήσει λιγουλάκι! Ώσπου βρέθηκε στο δρόμο μας αυτό το υπέροχο καλοκαιρινό project από το purlsoho.com: υπέροχα πιαστράκια για τις κατσαρόλες σε σχήματα και χρώματα φρούτων με βελονάκι!

Ακόμα και εάν είσαι αρχάριος στο “άθλημα” μπορείς εύκολα να παρακολουθήσεις αυτό το project χάρη στις πολύ λεπτομερείς οδηγίες… ιδιαίτερα οι φωτογραφίες θα σε βοηθήσουν πολύ!

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι βαμβακερό νήμα σε διάφορα καλοκαιρινά χρώματα, ένα βελονάκι μέγεθος K ή 6,5mm, έναν κρίκο για το μαρκάρισμα των πόντων και μια σακοράφα για τις λεπτομέρειες στο τέλος.

Τα πιαστράκια για τις κατσαρόλες πλέκονται με διπλό νήμα οπότε και έχεις δύο επιλογές για να το καταφέρεις αυτό χωρίς να γίνεις κόμπος: α) να πιάσεις τις δύο άκρες του κουβαριού σου και να τις πλέκεις μαζί (κοινώς την αρχή και το τέλος του κουβαριού, το τέλος θα το βρείς στο κέντρο του κουβαριού) και β) να πάρεις δύο κουβάρια ίδια και να πλέκεις τα δύο νήματα μαζί (νομίζω οτι αυτό είναι το πιο εύκολο από τα δύο).

Πρίν ξεκινήσεις προτείνω να διαβάσεις όλο το άρθρο! Ναι είναι τεράστιο και καταλαβαίνω εάν βαρεθείς, αλλά στο τέλος π.χ. θα βρείς αναλυτικές οδηγίες για να ξεκινήσεις το κέντρο στο κάθε πιαστράκι, οπότε καλό είναι να τα έχεις δει όλα από την αρχή!

Εννοείται πως η διακόσμηση είναι προαιρετική ε?

Καλή διασκέδαση!

 

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *