Straw Loom: το ιδανικό εργαλείο για να πλέκεις ζώνες

straw_loom_setΕίναι ένα από αυτά τα gadgets που το βλέπεις στο ράφι και το παίρνεις γιατί είσαι σίγουρη ότι υπάρχουν χίλια δυο πράγματα που μπορείς να δημιουργήσεις με αυτό: ζώνες, κορδέλες για τα μαλλιά, χερούλια για τις τσάντες σου…όλο και κάτι θα σκεφτείς!

Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και πολύ γρήγορο στο αποτέλεσμα…Θέλει βέβαια λίγο προσοχή στις κινήσεις (στο πρώτο μου εγχείρημα, κατάφερα να σπάσω το κεντρικό νήμα και να χαλάσω τη ζώνη που έφτιαχνα…).

Κι αν με τέτοια ζέστη σου φαίνεται λίγο τρελό να πλέξεις οτιδήποτε, έχω να σου πω «δώσε του μία ακόμη ευκαιρία»! Χρησιμοποίησε βαμβακερά μαλλιά για να φτιάξεις πολύχρωμες κορδέλες για τα μαλλιά σου, φτιάξε πρωτότυπες ζώνες για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις, και γενικά πειραματίσου και με άλλα υλικά (δερματάκια, κορδέλες, κτλπ) και δε θα χάσεις…

Το δικό μου Straw Loom Set είναι η αλήθεια ότι το αγόρασα στο ταξίδι μου στη Νορβηγία το Φεβρουάριο από το Panduro, όμως είμαι σίγουρη ότι το έχει πάρει το μάτι μου και σε ελληνικά καταστήματα.

Πρόκειται για ένα πολύ απλό set, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσες να δημιουργήσεις «μπακαλίστικα» και μόνη σου…αν έχεις χρόνο και διάθεση (κάτι βρήκα σχετικά εδώ).

Υλικά και εργαλεία
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

14 σχόλια στο άρθρο “Straw Loom: το ιδανικό εργαλείο για να πλέκεις ζώνες”

  1. Κορίτσια δε θα ήθελα να σας στείλω κάπου χωρίς να είμαι σίγουρη…
    Πιθανόν να κάτι τέτοιο έχει η κ. Βαμβακά (http://www.ftiaxto.gr/content/view/2/28/) ή στο Delfino (http://www.ftiaxto.gr/content/view/351/28/) ή μπορεί να υπάρχει και στο PACO Art Center (http://www.pacoartcenter.gr/eshop/home.php?cat=285)…
    Ελπίζω να το βρείτε!

  2. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ????ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. 😛

  3. DOMI TEΛΙΚΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ????ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟ SITE TEΛΙΚΑ????ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ…ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ… Η ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ??? :roll::

  4. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ,ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΚΕΙΛΩ ΑΠΟ ΤΟ PANDYRO ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ (ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΓΓΛΙΚΑ) ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ SITE ΣΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ.

  5. geia sas ki apo mena!poly endiaferon fainetai,aplo kai sxetika eyxristo.telika brethike se kapoio katasthma stin ellada?an oxi prepei na to parageiloume apo to panduro?erxetai ellada?kai me ti epibarynsi.polles erwtiseis alla tha me kanete xaroumeni an apantisete!euxaristw….

  6. Καλημέρα!! Εγώ το παρήγγειλα online!
    Περιμένω την παραλαβή!!! Θα σας ενημερώσω όταν το λάβω!

  7. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ STRAW LOOM SET.ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ.ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΕΔΩ??? :roll:: :roll::

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *