Αφρικάνικα κολιέ από ύφασμα και σχοινί

Τίποτα δεν θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι από τα αξεσουάρ που είναι εμπνευσμένα από την Αφρική. Και αυτό το video project που ανακαλύψαμε για σένα από το blog Giddy up Workshop είναι ακριβώς αυτό! Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά τα κολιέ από ύφασμα και σχοινί σίγουρα θα ταιριάξουν με τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Τι περιμένεις; Προλαβαίνεις σίγουρα να φτιάξεις μερικά!

Τα υλικά που χρειάζεσαι για τα κολιέ σου είναι:

– Βαμβακερό ύφασμα με σχέδιο σαφάρι
– Χοντρό σχοινί (πάχος 1.3εκ τουλάχιστον)
– Εργαλείο για μέσα-έξω
– Πατρόν (χαρτόνι) διάστασης 50εκ χ 6.5εκ
– Δυνατή κόλλα
– Πένσα ποντερή
– Ένα ζευγάρι ακροδέκτες
– Κρικάκια (μεγάλο και μικρότερο)
– Κούμπωμα παπαγαλάκι
– Ψαλίδι για ύφασμα ή περιστροφικό κόφτη και επιφάνεια κοπής
– Κομμάτι χαλκοσωλήνα (προαιρετικά – προσοχή να χωράει στο σχοινί)

Τα μάζεψες; Τέλεια! Τώρα δες το video για να δεις πως ακριβώς θα τυλίξεις το σχοινί σου με το ύφασμα και σύντομα θα είσαι μια αφρικάνα!

Επίσης, είμαστε σίγουρες οτι στο συγκεκριμένο video θα εκτιμήσεις και την ευκολία που προσφέρει το εργαλείο που γυρνά τα ραψίματα σωλήνας, τα μέσα έξω. Ανεκτίμητη εξοικονόμηση χρόνου!

Οι οδηγίες στο video είναι πολύ ξεκάθαρες, οπότε δεν θα χρειαστείς επιπλέον βοήθεια για να φτιάξεις τα δικά σου κολιέ από ύφασμα και σχοινί!

Και μάλλον δεν χρειάζεται να αναφέρουμε οτι μπορείς να τα δοκιμάσεις και τελείως άλλο στιλ υφάσματος για να δεις τι σου ταιριάζει καλύτερα…

Μεγιά σου και καλοφόρετα!

κολιέ από ύφασμα και σχοινί

Και μην σταματήσεις εδώ! Τώρα που ξεκίνησες ρίξε μια ματιά και στο Εντυπωσιακό Boho καλοκαιρινό κολιέ και συνέχισε με τα εξωτικά καλοκαιρινά κολιέ. Είναι πάντα μέσα στη μόδα!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *