Μπλούζα με στάμπα Elizabeth Taylor

taylor_tshirtH αγαπημένη μας Crafty Chica, έφτιαξε για το blog I love to create μια εύκολη και απλή μακώ μπλούζα με τη φιγούρα της Elizabeth Taylor σαν φόρο τιμής για τον πρόσφατο θάνατο της μεγάλης ηθοποιού! Με αφορμή αυτό το project έδωσε σε όλους μας την έμπνευση για να φτιάξουμε τα δικά μας μπλουζάκια με στάμπες από τους δικούς μας αγαπημένους ηθοποιούς, τραγουδιστές κτλ… Καλοκαιράκι έρχεται και τα μακώ μπλουζάκια με στάμπες είναι πάντα στη μόδα!

Τι θα χρειαστείς για το δικό σου μπλουζάκι:

– Μια ασπρόμαυρη εκτύπωση από την αγαπημένη σου φωτογραφία ηθοποιού, καλλιτέχνη, τραγουδιστή που θέλεις να κάνεις μπλούζα. Προσοχή! Η φωτογραφία πρέπει να σε βοηθάει για να μπορεί να γίνει στένσιλ, δηλ. να είναι ξεκάθαρα τα σημεία που θα κρατήσεις και αυτά που θα κόψεις για να βγει η φιγούρα στην μπλούζα. Το μέγεθος της εκτύπωσης εξαρτάται από το μέγεθος της μπλούζας που θα φτιάξεις.
– Ένα μακώ μπλουζάκι σε χρώμα που θα διαλέξεις (προφανώς εάν διαλέξεις μαύρο μπλουζάκι δεν μπορείς να κάνεις και τη στάμπα μαύρη…)
– Καρμπόν για ύφασμα
– Στυλό
– Σταμπαδόρο (σφουγγαράκι)
– Χρώμα για ζωγραφική σε ύφασμα
– Κοπίδι
– Επιφάνεια κοπής
– Χαρτί ακουαρέλας
– Glitter σε σπρέυ
(προαιρετικό)

Για να δεις την ακριβή διαδικασία μπορείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες της Crafty Chica και τις φωτογραφίες από το μπλουζάκι της με την Elizabeth Taylor.

Δύο έξυπνα τρικ που κι εμείς δεν ξέραμε, και μάθαμε από την Crafty Chica είναι οτι καλό είναι το στένσιλ που θα φτιάξεις να το κάνεις επάνω σε χαρτί ακουαρέλας, ώστε όταν τελειώσεις με το μπλουζάκι σου να το ψεκάσεις με ένα ακρυλικό χρώμα για να χοντρύνει το χαρτί και να μπορείς να το κρατήσεις και να το χρησιμοποιήσεις πολλές πολλές φορές ακόμα σε projects σου και οτι λίγο glitter σε σπρέυ μπορεί να δώσει τελείως άλλη εμφάνιση στη στάμπα σου!

Δες περισσότερες ιδέες και στο Craftychica.com

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Μπλούζα με στάμπα Elizabeth Taylor”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *