Δημιουργικά σεμινάρια για παιδιά

Το ftiaxtoρουμ αγαπά τα δημιουργικά παιδιά. Το τμήμα Ραπτική για παιδιά συνεχίζεται για τρίτη χρονιά, ενώ προσθέσαμε και ένα καινούργιο τμήμα Βελονάκι για παιδιά, δες εδώ όλες τις πληροφορίες:

Βελονάκι για παιδιά (9+ χρονών)

ΠΟΤΕ: κάθε Σάββατο 4-6 μ.μ.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 μήνες / 8 συναντήσεις
ΚΟΣΤΟΣ: 70 ευρώ / μήνα
ΠΟΥ: ftiaxtoρουμ, Χρυσοχέρη 5, Μαρούσι 15126 (χάρτης / πρόσβαση με ΜΜΜ)
ΥΛΙΚΑ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ: Δεν περιλαμβάνονται.

Το βελονάκι είναι ένα άλλο ένα εξαιρετικό χόμπυ για παιδιά. Σε αυτό το δίμηνο σεμινάριο τα παιδιά θα μάθουν πως να κρατάνε το βελονάκι και πως να πλέκουν με βαμβακερό νήμα ενώ θα φτιάξουν και ένα πλεκτό χταπόδι.

Το τμήμα έχει ξεκινήσει αλλά δεχόμαστε ακόμη εγγραφές, δήλωσε ενδιαφέρον για να λάβεις το αναλυτικό έντυπο:

Με ενδιαφέρει!

 

Ραπτική για παιδιά (9+ χρονών)

ΤΜΗΜΑ 1 (ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ): Κάθε Σάββατο 11 π.μ. – 1 μ.μ.
ΤΜΗΜΑ 1 (ΑΡΧΑΡΙΩΝ): Κάθε Σάββατο 1.30-3.30 μ.μ.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Όλ τη χρονιά
ΠΟΥ: ftiaxtoρουμ, Χρυσοχέρη 5, Μαρούσι (χάρτης / πρόσβαση με ΜΜΜ)
ΚΟΣΤΟΣ: 70 ευρώ / μήνα (περιλαμβάνει ΦΠΑ)
ΥΛΙΚΑ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ: Περιλαμβάνεται χρήση ραπτομηχανής (μία ανά συμμετέχοντα) και εργαλείων. Δεν περιλαμβάνονται υλικά (υφάσματα, κλωστές, φερμουάρ κτλ).

Η ραπτική είναι μια φανταστική ενασχόληση για παιδιά! Βοηθάει στην αυτοσυγκέντρωση, στην οργάνωση, στην επίλυση προβλημάτων ενώ ενισχύει την αυτοπεποίθηση μέσα από την δημιουργία.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται σε παιδιά από 9 χρονών. Θα μάθουν να χειρίζονται με ασφάλεια την ραπτομηχανή, να μετράνε και να κόβουν υφάσματα, να ακολουθούν οδηγίες αλλά και να πειραματίζονται.

Τα τμήματα έχουν ξεκινήσει, δήλωσε ενδιαφέρον για να λάβεις ενημέρωση όταν ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες:

Με ενδιαφέρει!

 

Summer Crafts Camp

Δεν είναι μυστικό, τα παιδιά αγαπούν τις χειροτεχνίες, πόσο μάλλον όταν τους δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουν χειροτεχνίες “ενηλίκων” σε ένα πλήρως οργανωμένο εργαστήριο. Και φετός λοιπόν, το ftiaxtoρουμ ετοιμάζεται να υποδεχτεί παιδιά από 8 μέχρι 14 ετών, δες τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα εδώ >>

Α’ εβδομάδα : 17 – 21 Ιουνίου 2024
Β’ εβδομάδα : 24 – 28 Ιουνίου 2024
Γ’ εβδομάδα : 1 – 5 Ιουλίου 2024
Δ’ εβδομάδα : 8 – 12 Ιουλίου 2024
Ε’ εβδομάδα : 15 – 19 Ιουλίου 2024

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ SUMMER CAMP 2024

 

Παιδικά δημιουργικά πάρτυ

Έλα να σχεδιάσουμε μαζί ένα ιδιαίτερο πάρτυ για εσένα και τους αγαπημένους σου (μικρούς ή μεγάλους) στον φιλόξενο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο μας!

Δήλωσε ενδιαφέρον για να λάβεις το αναλυτικό έντυπο ή κάλεσέ μας στο 210 8061676:

Με ενδιαφέρει!

 

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα δημιουργικά σεμινάρια και πάρτυ για παιδιά στο ftiaxtoρουμ στο Μαρούσι, μπορείς να μας καλέσεις στο 210 8061676 ή να μας στείλεις μνμ στο seminars@ftiaxto.gr

 

 

Όροι & προϋποθέσεις:

  • Κράτηση θέσης γίνεται μόνο με κατάθεση προκαταβολής. Το υπόλοιπο κόστος συμμετοχής εξοφλείται στο πρώτο μάθημα του κάθε κύκλου (με μετρητά, κατάθεση ή κάρτα).
  • Έχετε δικαίωμα να αλλάξετε την κράτησή σας μέχρι και 3 μέρες πριν από την έναρξη των μαθημάτων και να λάβετε επιστροφή προκαταβολής. Μετά από αυτό το σημείο, δεν πραγματοποιείται επιστροφή προκαταβολής ή αλλαγή σεμιναρίου, ενώ πληρώνετε κανονικά όλο το κόστος του κύκλου, είτε τελικά παρακολουθήσετε το σεμινάριο είτε όχι.
  • Η ελάχιστη συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ένας κύκλος (4 συναντήσεις). Εφόσον προχωρήσετε σε κράτηση θέσης με προκαταβολή πληρώνετε κανονικά όλο τον κύκλο, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες και έχετε κρατήσει μία από αυτές.
  • Το σεμινάριο πραγματοποιείται εφόσον συμπληρωθεί ο κατώτατος αριθμός συμμετοχών (3 άτομα). Σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου λόγω έλλειψης συμμετεχόντων, σας επιστρέφουμε την προκαταβολή.
  • Δεν επιστρέφονται χρήματα σε περίπτωση που δεν έρθετε σε κάποια από τις συναντήσεις. Δεν προβλέπεται αναπλήρωση μαθημάτων. Δεν υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης μεμονωμένων μαθημάτων.
  • Η κατάθεση προκαταβολής συνιστά πλήρη αποδοχή των παραπάνω όρων συμμετοχής.

 

Σεμινάρια
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *