Δημιουργικά πάρτυ & ιδιαίτερα μαθήματα στο ftiaxtoρουμ

Θέλεις να κάνεις παιδικό πάρτυ με δημιουργικές δραστηριότητες; Ή ψάχνεις να εξελίξεις τις γνώσεις σου σε συγκεκριμένους τομείς; Στο ftiaxtoρουμ μπορείς να κάνεις και τα 2! Μάθε εδώ πληροφορίες για τα δημιουργικά πάρτυ (για μικρούς & μεγάλους) καθώς και για τα ιδιαίτερα μαθήματα που προσφέρουμε!

Δημιουργικά πάρτυ (για μικρούς & μεγάλους)

ΚΟΣΤΟΣ: από 30 ευρώ / άτομο (περιλαμβάνει ΦΠΑ)
ΠΟΥ: ftiaxtoρουμ, Χρυσοχέρη 5, Μαρούσι (χάρτης / πρόσβαση με ΜΜΜ)
ΥΛΙΚΑ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ: Περιλαμβάνονται
ΦΑΓΗΤΟ & ΠΟΤΟ: Δεν περιλαμβάνονται

Ονειρεύεσαι ένα διαφορετικό party και ψάχνεις μια ιδέα που θα κάνει τη διαφορά; Θέλεις να εισάγεις το παιδί σου και την παρέα του στον μαγικό κόσμο του crafting; Είσαι έτοιμη για το bachelorette party και θέλεις να φτιάξεις με τις φίλες σου τα κοσμήματα που θα φορέσετε στη βραδινή σας έξοδο;

Έλα να σχεδιάσουμε μαζί ένα ιδιαίτερο πάρτυ για εσένα και τους αγαπημένους σου (μικρούς ή μεγάλους) στον φιλόξενο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο μας!

Δήλωσε ενδιαφέρον για να λάβεις το αναλυτικό έντυπο ή κάλεσέ μας στο 210 8061676:

Με ενδιαφέρει!

 

Ιδιαίτερα μαθήματα

ΚΟΣΤΟΣ ανά ώρα: 30 ευρώ (περιλαμβάνει ΦΠΑ)
ΚΟΣΤΟΣ πακέτου 6 ωρών: 150 ευρώ (περιλαμβάνει ΦΠΑ)
ΠΟΥ: ftiaxtoρουμ, Χρυσοχέρη 5, Μαρούσι (χάρτης / πρόσβαση με ΜΜΜ)
ΥΛΙΚΑ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ: Περιλαμβάνονται.

Σου αρέσει κάποια από τις τέχνες που διδάσκουμε, αλλά δεν μπορείς να συμμετέχεις στο αντίστοιχο τμήμα; Έχεις απορίες για συγκεκριμένη τεχνική ή υλικό; Έλα να προγραμματίσουμε μαζί ένα ιδιαίτερο μάθημα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σου στον φιλόξενο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο μας!

Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν πρωί, απόγευμα ή και Σαββατοκύριακο ενώ τα θέματα που διδάσκονται είναι ραπτική, κόσμημα, εργόχειρο & κατασκευές.

Δήλωσε ενδιαφέρον για να λάβεις το αναλυτικό έντυπο ή κάλεσέ μας στο 210 8061676:

Με ενδιαφέρει!

 

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα δημιουργικά παιδικά & ενηλίκων πάρτυ ή τα ιδιαίτερα μαθήματα στο ftiaxtoρουμ στο Μαρούσι, μπορείς να μας καλέσεις στο 210 8061676 ή να μας στείλεις μνμ στο seminars@ftiaxto.gr

Τι συμβαίνει
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *