Χειροποιείν Deco Hobby Land, η χώρα του Decoupage και της χειροτεχνίας!

Η Χριστίνα Φλέσσα επιμελήθηκε και δημιούργησε έναν χώρο 250 τ.μ. στο κέντρο του Πειραιά όπου μπορείτε να βρείτε τα πάντα για τον κόσμο της χειροτεχνίας και του decoupage!

Διαθέτει μία μεγάλη και συνεχώς αυξανόμενη γκάμα εμπορευμάτων που ξεπερνά τους 11.000 μοναδικούς κωδικούς!

Η ποικιλία δεν περιορίζεται στο αγαπημένο μας decoupage. Μπορείτε επιπλέον να βρείτε ό,τι χρειάζεστε αν ασχολείστε με scrapbooking, powertex, mixed media, χρώματα κιμωλίας, decofoam, sospeso και κατασκευές με μινιατούρες χωρίς η λίστα να σταματάει εκεί! Τεράστια ποικιλία από διακοσμητικά κάθε είδους και φυσικά εκατοντάδες stencil Joia σας περιμένουν για να τα συνδυάσετε και να διακοσμήσετε οποιαδήποτε επιφάνεια θέλετε!

hobby_land                 hobby_land

Κι αν δε γνωρίζετε πώς να τα χρησιμοποιήσετε όλα αυτά, διοργανώνονται περισσότερα από 12 διαφορετικά σεμινάρια κάθε μήνα για να επιλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν. Εκτός από τη Χριστίνα, στο εργαστήρι διδάσκουν αρκετοί ακόμα καταξιωμένοι δάσκαλοι, κορυφαίοι στο είδος τους! Επαγγελματισμός, συνέπεια και πλήρης οργάνωση χαρακτηρίζουν το εργαστήριο που βρίσκεται στον ίδιο χώρο με το κατάστημα.

Πρωινά και απογευματινά τμήματα κάθε μήνα! 

 

Αν βρίσκετε μακριά και δεν μπορείτε να το επισκεφτείτε, το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες! Τεράστια ποικιλία, ανταγωνιστικές τιμές, άμεση ανταπόκριση και αποστολή παραγγελιών, επαγγελματισμός και συνέπεια με στόχο την καθημερινή βελτίωση για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας!

Μείνετε ενημερωμένοι για τα σεμινάρια και τα νέα προϊόντα του Χειροποιείν μέσω της σελίδας του στο Facebook και δείτε δωρεάν tutorial στο κανάλι του στο YouTube!

Γνωρίστε από κοντά τα προϊόντα και την ομάδα του Χειροποιείν στη Χειροτέχνικα 2019 που θα γίνει στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου από τις 8 έως και τις 10 Νοεμβρίου!

Χειροποιείν Deco Hobbyland

Διεύθυνση: Εθνική Αντιστάσεως 28, Πειραιάς
Τηλέφωνα:  213 040 48 69 ή στο 📞 210 41 26 244!
E-shop: www.xeiropoiein-deco.gr
Email: info@xeiropoiein-deco.gr
Facebookxeiropoieindeco
Instagram: @xeiropoiein_deco
Youtube: Χειρο_ποιείν HobbyLand

Καταστήματα
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Χειροποιείν Deco Hobby Land, η χώρα του Decoupage και της χειροτεχνίας!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *