Mini Maker Faire Athens 2016: Call for makers

Το Athens Mini Maker Faire Athens 2016 θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 1 & 2 Οκτωβρίου 2016, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Η μεγαλύτερη εκδήλωση για την τεχνολογία, την εκπαίδευση, την επιστήμη, την τέχνη, τη χειροτεχνία, τη μηχανική και την καινοτομία έρχεται επιτέλους και στην Ελλάδα!

Το Mini Maker Faire είναι μια διοργάνωση που διεξάγεται ήδη σε 124 χώρες με συμμετοχή εμπνευσμένων ανθρώπων κάθε ηλικίας που δημιουργούν και ανακαλύπτουν νέες τεχνολογίες, εφευρέσεις, ευρεσιτεχνίες και καινοτομίες.

Οι επισκέπτες των Maker Faire έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν την τεχνολογία, την επιστήμη και την καινοτομία μέσα από κατασκευές που έχουν φανταστεί και δημιουργήσει οι makers.

<Πάρε μια γεύση από το πιο πρόσφατο Maker Faire που επισκεφτήκαμε στη Ρώμη.>

Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την χαρά της καινοτομίας και της δημιουργίας σε ένα διήμερο φεστιβάλ με πλήθος από παράλληλες δραστηριότητες.

Οι makers μας δείχνουν πως να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία στην καθημερινότητα μας και να δούμε «αλλιώς» καθημερινά αντικείμενα και πώς συνδυάζονται με την καινοτομία.

Είσαι maker και φτιάχνεις ή έχεις φτιάξει κάτι και θέλεις να το εκθέσεις για να το δουν οι επισκέπτες μας; Απολαμβάνεις τη μάθηση και σου αρέσει να μοιράζεσαι τις δημιουργίες σου; Η δημιουργία σου έχει σχέση με: την τεχνολογία, την τέχνη, το crafting, το Do-It-Yourself, την Εκπαίδευση ή την Επιστήμη;

Κάνε τώρα την αίτηση σου στο www.makerfaireathens.com δωρεάν και έλα να μας δείξεις τι φτιάχνεις!

Σε περιμένουμε!!!

Mini Maker Faire Athens 2016
1 & 2 Οκτωβρίου 2016
Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου
www.makerfaireathens.com

Facebook: www.facebook.com/makerfaireathens/
Twitter: www.twitter.com/MakerFaireATH
Instagram: www.instagram.com/makerfaireathens/

Το Maker Faire υποστηρίζεται απο το περιοδικό ΜΑΚΕ, το μεγαλύτερο περιοδικό για την τεχνολογία και το crafting παγκοσμίως.

Αυτό το άρθρο που διαβάζεις γράφτηκε και δημοσιεύτηκε στο Ftiaxto.gr πριν από αρκετό καιρό και ενδέχεται κάποια από τα πράγματα που αναφέρει να μην ισχύουν πια. Έχε το νου σου, λοιπόν!
Τι συμβαίνει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *