Land of Candle: ο μαγικός κόσμος του κεριού

Η εταιρεία Land of Candle  ιδρύθηκε το 2008 και δραστηριοποιείται στην χονδρική και λιανική πώληση κεριών, ενώ προσφέρει και ηλεκτρονικό κατάστημα για την ευκολία των αγορών σας.

Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στο ελληνικό κοινό την καλύτερη δυνατή ποιότητα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Χρησιμοποιεί ελληνικές πρώτες ύλες και υψηλών προδιαγραφών ελβετικά αρώματα και απευθύνεται τόσο σε χειροτέχνες που ασχολούνται με το ντεκουπάζ όσο και σε εμπόρους καταστημάτων αλλά και σε ανθρώπους που αγαπούν και χρησιμοποιούν τα κεριά για διακοσμητική χρήση.

Στην Land of Candle θα βρείτε χειροποίητα κεριά κάθε είδους όπως:

  • Φυτικά Κεριά
  • Κεριά Παραφίνης
  • Διακοσμητικά κεριά σε πρωτότυπα & ευφάνταστα σχέδια.
  • Κεριά για ντεκουπάζ για ανθρώπους που αγαπούν να φτιάχνουν μόνοι τους ξεχωριστά προϊόντα.
  • Λαμπάδες πασχαλινές, γάμου, βάπτισης.
  • Μπομπονιέρες σε ιδιαίτερες εκδοχές και προσιτές τιμές.

Πέρα από τα κλασικά, διαχρονικά κεριά, η Land of Candle θέλει να προσφέρει στον καταναλωτή νέα και πρωτότυπα σχέδια και να παρουσιάσει τη νέα, σύγχρονη οπτική της στο κερί.

Στο Νο1 σύγχρονο ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα κεριών της εταιρείας μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας σύντομα, εύκολα και συγχρόνως ποιοτικά τεχνολογικά.

Σας προσκαλούμε να μπείτε στον μαγικό, προσιτά πολυτελή & ενεργειακό κόσμο του κεριού. 

Land of Candle
Ελευθέρου Ανθρώπου 8
Άλιμος, 17456
T: 210 98 02 015
E: info@landofcandle.com
Facebook: Land of Candle
Instagram: @landofcandle

Καταστήματα
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.