Χριστουγεννιάτικη κούπα με ντεκουπάζ

Δες πως μπορείς να μεταμορφώσεις μια απλή πορσελάνινη κούπα με την τεχνική της χαρτοπετσέτας από το κατάστημα Art & Hobby! Ιδανικό δώρο για τις γιορτινές ημέρες που έρχονται.
Για την κατασκευή μας θα χρειαστούμε:

Αφαιρούμε με προσοχή τα δυο λευκά φύλλα από το εσωτερικό της χαρτοπετσέτας και κρατάμε μόνο το εξωτερικό φύλλο, που έχει τα σχέδια. Φροντίζουμε να επιλέξουμε μία χαρτοπετσέτα με λευκό φόντο. Κόβουμε τα σχέδια της χαρτοπετσέτας που μας ενδιαφέρουν. Επιλέγουμε χαρτοπετσέτες με λευκό φόντο, για καλύτερο αποτέλεσμα.

Πλένουμε την κούπα για να είναι εντελώς καθαρή. Εφαρμόζουμε με το πινέλο μικρή ποσότητα κόλλας στο εξωτερικό της. Τοποθετούμε κάθε μοτίβο στο σημείο που θέλουμε. Με το πινέλο εφαρμόζουμε μία ακόμα στρώση κόλλας από πάνω με απαλές κινήσεις.

Με ένα μωρομάντηλο καθαρίζουμε προσεκτικά την κόλλα που έχει ξεφύγει γύρω από κάθε μοτίβο και αφού τελειώσουμε, αφήνουμε την κούπα να στεγνώσει.

Γράφουμε το μήνυμα που θέλουμε πάνω στην κούπα, με το μαρκαδόρο πορσελάνης.

Αφού στεγνώσει  καλά, τοποθετούμε την κούπα στο φούρνο, τον ανάβουμε στους 130οC και την αφήνουμε για 90’.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο φούρνος πρέπει να είναι κρύος όταν βάλουμε μέσα την κούπα και αφού τον σβήσουμε μετά από 90’, αφήνουμε να κρυώσει και πάλι εντελώς πριν βγάλουμε την κούπα.

To άρθρο αυτό είναι μια προσφορά από τα καταστήματα Art & Hobby!

ART & HOBBY
ΑΘΗΝΑ : Πραξιτέλους 31, 210 3221963
Ν.  ΨΥΧΙΚΟ: Δημοκρατίας 4, 210 6724066
ΓΛΥΦΑΔΑ: Λαζαράκη 10, 210 8944223
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Βασ. Αλεξάνδρου 65, 210 5787888
www.hobby.gr

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Φτιάξτο
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *