Χρωματιστές μαρέγκες

Τι θα έλεγες για χρωματιστές μαρέγκες σε ξυλάκια, έτσι για να πάει καλά η χρονιά;

Δημιουργικές διακοπές στη Σκύρο

Θέλεις να συνδυάσεις διακοπές και δημιουργία;
Φέτος το καλοκαίρι, το ftiaxto.gr μετακομίζει στη Σκύρο και διοργανώνει δημιουργικά σεμινάρια. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε πρωί 10-12, έτσι, έχεις την δυνατότητα και να μάθεις να ράβεις και να ξεκουραστείς στις όμορφες παραλίες του νησιού. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

👗 Μάθε να ράβεις ρούχα: Τετάρτη 30 Ιουνίου – Κυριακή 4 Ιουλίου
💍 Κατασκευή κοσμημάτων (Faux Bijoux): Τετάρτη 7 Ιουλίου – Κυριακή 11 Ιουλίου
👒 Μάθε να ράβεις αξεσουάρ: Τετάρτη 14 Ιουλίου – Κυριακή 18 Ιουλίου
📿 Μακραμέ κοσμήματα: Τετάρτη 21 Ιουλίου – Κυριακή 25 Ιουλίου
👘 Μάθε να ράβεις ρούχα: Τετάρτη 28 Ιουλίου – Κυριακή 1 Αυγούστου

Δήλωσε εδώ ενδιαφέρον για να λάβεις το αναλυτικό έντυπο >>

Δεν ξέρω για εσένα, εμένα μου έτρεξαν τα σάλια με το που τις είδα. Η μαρέγκα γενικώς δεν είναι δύσκολη να γίνει, καλό κτύπημα θέλει, αλλά αυτό με το χρώμα του προσθέτει το κάτι τις του, έτσι δεν είναι; Και κάτι που δεν ήξερα, η μαρέγκα θέλει χαμηλό φούρνο (μέχρι 100C) για 1,5 με 2 ώρες και μετά, αφού ανοίξεις λίγο την πόρτα, την αφήνεις εκεί για άλλες 2 ώρες.

Η Meaghan σου δίνει λεπτομερείς οδηγίες τόσο για την μαρέγκα όσο και για την τοποθέτηση στα ξυλάκια, τι λες θα το δοκιμάσεις;

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *