Μεγάλο ρολόι τοίχου

Μεγάλο ρολόι τοίχου

Βρέθηκες με άδειο τοίχο και δεν ξέρεις τι να τον κάνεις; Πως θα σου φαινόταν ένα αυτοσχέδιο μεγάλο ρολόι τοίχου από έναν απλό μηχανισμό και νούμερα που θα βρεις στα χρωματοπωλεία; Δες τις χρήσιμες συμβουλές της Michelle από το edenfound.co.uk.

Θα χρειαστείς:

  • μηχανισμό ρολογιού
  • διαφορετικά νούμερα από χρωματοπωλεία (τα χρησιμοποιούμε για τα νούμερα του δρόμου)
  • ροζέτα ταβανιού (είναι αυτά που κρύβουν τα καλώδια του φωτιστικού οροφής)
  • μοιρογνωμόνιο

Μεγάλο ρολόι τοίχου

Για αρχή απλώνεις τα νούμερα σε ένα μεγάλο κομμάτι χαρτί για να δεις πως ταιριάζουν μεταξύ τους. Στην συνέχεια σχεδιάζεις έναν μεγάλο κύκλο και με το μοιρογνωμόνιο χωρίζεις 12 κομμάτια των 30 μοιρών, βάζεις τα νούμερα πάλι στις θέσεις που έχεις σημειώσει και ξεπατικώνεις το περίγραμμα.

Βάζεις το χαρτί στον τοίχο και κάνεις τις τρύπες. Βγάζεις το χαρτί, καρφώνεις τα νούμερα και κρύβεις τον μηχανισμό του ρολογιού μέσα στην ροζέτα οροφής. Το εντυπωσιακό ρολόι σου είναι έτοιμο και δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο ρολόι τοίχου! Καλή επιτυχία.

Μεγάλο ρολόι τοίχου

Δες όλο το project αναλυτικά στο edenfound.co.uk.

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Μεγάλο ρολόι τοίχου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *