Βαζάκια με διακοσμητικές πέτρες

vazo-petresΕίχα πάρει αυτές οι διακοσμητικές πέτρες εδώ και πάααααρα πολύ καιρό, και όταν η Ελίνα μου παρουσιάσε την πρόκληση “έφερα ένα σωρό βάζα από το σπίτι, τι να τα κάνουμε”, άναψε λαμπάκι! Πήρα την κόλλα μου και άρχισα να κολλάω. Δεν έχω αποφασίσει τι θα βάλω ακόμη μέσα, μου φαίνεται υπέροχο και έτσι άδειο, ίσως κάποιο κεράκι;

 

Θα χρειαστείς:

Μην τα ξαναλέμε, τα άδεια βάζα τα μουλιάζεις για να φύγουν τα ταμπελάκια, ναι;

vazo-petres-1

Ιδανικά χρησιμοποιείς βαζάκια με επίπεδες επιφάνειες – όπως αυτά της διάσημης μαρμελάδας – ώστε να κάνουν καλή επαφή οι πέτρες με το γυαλί. Ξεκινάς και κολλάς όπως σου αρέσει. Μια σημείωση για την κόλλα, μην το φοβηθείς αν δεις ότι η κόλλα φεύγει εκτός και φαίνεται γαλακτερή, όταν στεγνώσει γίνεται διάφανη! Επίσης, να ξέρεις αυτή η κόλλα κολλάει τέλεια αυτές τις πέτρες ακόμη και σε ύφασμα (μήπως να φτιάξεις και καμιά τσάντα;).

vazo-petres-2

Αν χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο βαζάκι με τις πολλές πλευρές, να ξέρεις ότι θα πρέπει να περιμένεις 15 λεπτά πριν μπορέσεις να το γυρίσεις και να κολλήσεις την επόμενη πλευρά, αλλιώς, οι πέτρες γλυστράνε και αν δεν το προσέξεις θα βγουν σαν στραβοχυμένες!

vazo-petres-3

Ε, δεν έχει άλλο βήμα, αυτό ήταν, κολλάς, περιμένεις, κολλάς λίγο ακόμη. Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *