Καθρέφτης με μανταλάκια

pegs_mirror_introΤο ψάξαμε στο Ftiaxto.gr και είδαμε οτι δεν έχουμε ανεβάσει κανένα σχεδόν project με καθρέφτη! Σήμερα, λοιπόν, αναπληρώνουμε αυτή μας την παράλειψη με ένα project που βρήκαμε στο Taradennis.com για να σου δώσουμε τις οδηγίες να φτιάξεις έναν πολύ όμορφο και πρωτότυπο καθρέφτη από ξύλινα μανταλάκια. Δες τις οδηγίες και ξεκίνα!

Τα υλικά που θα χρειαστείς για τον καθρέφτη είναι:

– Στρογγυλό καθρέφτη mdf (θα βρεις σε καταστήματα με είδη hobby)
– Ξύλινα μανταλάκια
– Πιστόλι σιλικόνης με ανταλλακτικά
– Βελατούρα
– Χρώμα της επιλογής σου
– Πινέλα
– Εφημερίδες για να μη λερώσεις

Οι οδηγίες βήμα βήμα είναι πολύ απλές και μπορείς να τις δεις, αλλά και να τις κατεβάσεις από το άρθρο στο Taradennis.com.

Ξεκινάς ανοίγοντας τα ξύλινα μανταλάκια, τα βγάζεις δηλαδή από το ελατήριο. Με το πιστόλι σιλικόνης σου (μπορείς να χρησιμοποιήσεις και άλλη κόλλα) κολλάς τα μανταλάκια στην επιφάνεια του mdf καθρέφτη γύρω γύρω ή σε όποιο σχέδιο θέλεις. Αφήνεις να στεγνώσει καλά. Στη συνέχεια περνάς τη βελατούρα σου προσέχοντας με το πινέλο σου να καλύψεις όλα τα κενά ανάμεσα στα μανταλάκια. Αφήνεις να στεγνώσει καλά και στη συνέχεια περνάς με το χρώμα που έχεις επιλέξει. Ξαναφήνεις να στεγνώσει και εάν χρειάζεται περνάς και δεύτερο χέρι με το χρώμα σου.

Όταν έχει στεγνώσει καλά ο καθρέφτης σου μένει να επιλέξεις που θα τον κρεμάσεις!

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Καθρέφτης με μανταλάκια”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *