Πορτοφόλι από πλαστικά μπουκάλια

Δεν έχω καταλάβει ποιό ακριβώς είναι το θέμα αυτού του blog – ίσως επειδή είναι στα Πορτογαλλέζικα – αλλά έχει πολύ χαριτωμένο βήμα βήμα project για να φτιάξεις ένα πορτοφολάκι από 2 πλαστικά μπουκάλια. Τις οδηγίες μας τις δίνει ένα συμπαθητικό κουκλάκι, ενώ θα έλεγα η γλώσσα δεν είναι εμπόδιο, φαίνεται πολύ εύκολο, για δες…

plastic-wallet-howto

Θα χρειαστείς:

  • 2 πλαστικά μπουκάλια από αναψυκτικό (μικρά ή μεγάλα)
  • 1 φερμουάρ μήκους όσο η περίμετρος του μπουκαλιού
  • πιστόλι και κόλλα σιλικόνης
  • προαιρετικά χρώμα ακρυλικό

Ξεκίνησε κόβωντας τους πάτους των 2 μπουκαλιών, όπως δείχνει η πρώτη φωτογραφία. Αν θέλεις μπορείς τώρα να βάψεις το εσωτερικό των μπουκαλιών στο χρώμα που προτιμάς. Αφού στεγνώσει το χρώμα, μπορείς να κολλήσεις με το πιστόλι σιλικόνης (glue gun) την μια πλευρά του φερμουάρ στην άκρη του ενός πάτου από το μπουκάλι. Στην συνέχεια κολλάς στην άλλη πλευρά του φερμουάρ και τον άλλο πάτο και το πορτοφολάκι σου είναι έτοιμο! Με γεια!

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *