Κουτάκι για τα ραφτικά σου

Πολλές φορές η χαρά κρύβεται πίσω από τις πιο απλές ιδέες. Εάν αγαπάς την ραπτική και σου αρέσει τα υλικά σου να είναι όμορφα οργανωμένα ώστε να τα βρίσκεις εύκολα όταν τα χρειάζεσαι, τότε σίγουρα θα σε ενθουσιάσει αυτή η ιδέα για να φτιάξεις το δικό σου κουτάκι για τα ραφτικά σου που βρήκαμε στο άρθρο του PoofyCheeks.com. Για δες, για δες!

Μάθε να ράβεις στο ftiaxtoρουμ!

Αγαπάμε τη ραπτική στο ftiaxtoρουμ, γι αυτό και θα βρεις μια πληθώρα σεμιναρίων στο νέο μας χώρο στο Μαρούσι:

✂ Μάθε να ράβεις (για αρχάρι@)
κάθε Τετάρτη 5-7 (από 1 Ιουνίου 2022) ή κάθε Πέμπτη 7.30-9.30⁠ (από 9 Ιουνίου 2022)
👜 Μάθε να ράβεις τσάντες
κάθε Παρασκευή 7.30-9.30 μ.μ. (από 3 Ιουνίου 2022)
👙 Μάθε να ράβεις μαγιό (εντατικό)
κάθε Δευτέρα 6-9 μ.μ. (από 6 Ιουνίου 2022)

Μάθε περισσότερα >>

Όσο καιρό και να ασχολείσαι με τη ραπτική θα έχεις καταλάβει οτι το χόμπυ αυτό έρχεται πακέτο με ένα σωρό μικρά ψιλολοίδια που κάπως πρέπει να βρεις τον τρόπο να τα αποθηκεύσεις. Ξέχνα τις κλασικές αγοραστές λύσεις και φτιάξε το δικό σου κουτάκι.

Θα χρειαστείς ένα όμορφο μεταλλικό κουτάκι που μπορεί να έχεις ήδη στην κουζίνα σου (από καφέ, τσάι, καραμέλες κτλ), έναν δυνατό μαγνήτη, λίγη βενζινόκολλα και φυσικά όλα αυτά τα μικρά πραγματάκια που έχεις σκόρπια γύρω γύρω και χρειάζονται μάζεμα.

sweing_box_metal

Το μυστικό είναι στο να κολλήσεις τον μαγνήτη στην πίσω πλευρά από το καπάκι του κουτακίου σου, ώστε να μπορείς να βάζεις τις καρφίτσες σου στην επάνω πλευρά του κουτιού. Τώρα τι θα βάλεις μέσα στο κουτάκι σου, θα το αφήσουμε στη δική σου επιλογή.

Πάντως εάν έχεις κάποια φίλη που τώρα ξεκινάει να ράβει μπορείς να της φτιάξεις ένα τέτοιο κουτάκι για δώρο και να βάλεις μερικές βελόνες από έξω και μέσα μερικά μικρά μασούρια με κλωστές σε διάφορα χρώματα. Σίγουρα θα το εκτιμήσει.

Δες τις φωτογραφίες του άρθρου στο PoofyCheeks.com για να πάρεις ιδέες!

Φτιάξτο Υλικά και εργαλεία
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *