Χριστουγεννιάτικα ημερολόγια

Το ξέρουμε οτι είναι ξενόφερτη παράδοση και σε πολλούς δεν αρέσει, αλλά εμείς τρελαινόμαστε για τα λεγόμενα advent calendars, τα ημερολόγια που σηματοδοτούν την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα! Και είναι τόσο εύκολα να φτιάξεις το δικό σου! Εμείς βρήκαμε μερικές ιδέες για να σου προτείνουμε. Εάν έχεις και πιτσιρίκια στο σπίτι στο προτείνουμε ανεπιφύλακτα! Πάρε έμπνευση, λοιπόν!

Πριν σε αφήσουμε να απολαύσεις τις ιδέες για να φτιάξεις το δικό σου Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο να υπενθυμίσουμε οτι όλη η χαρά σε αυτά τα ημερολόγια είναι η έκπληξη του να ανακαλύπτεις κάθε μέρα και ένα μικρό δωράκι μέσα στις τσεπούλες/ θήκες του ημερολογίου.

Παραδοσιακά βάζουμε κάτι γλυκό, αλλά εάν δεν θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο μπορείς να πάρεις μικρά μικρά δωράκια για μικρούς και μεγάλους: γόμες, ξύστρες, αυτοκόλλητα, φιγούρες κτλ κτλ. Εναλλακτικά μπορείς να γράψεις μια χριστουγεννιάτικη δραστηριότητα που μπορεί να κάνει όλη η οικογένεια μαζί π.χ. να κρεμάσετε τα φωτάκια στο μπαλκόνι, ή να φτιάξετε τα γλυκά των γιορτών κτλ.

advent_drawstring_bags
Ημερολόγιο με σακουλάκια
advent_glitter_felt
Ημερολόγιο με τσέπες από τσόχα
advent_syrtarakia
Ημερολόγιο με συρταράκια
advent_tags
Ημερολόγιο με ταμπελάκια
advent_tree
Ημερολόγιο δεντράκι
advent_ftiaxto
Ημερολόγιο από ύφασμα

 

Άντε… καλή αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις γιορτές!

 

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Χριστουγεννιάτικα ημερολόγια”

  1. Οι αριθμοί στο adcent calender να μην είναι με τη σειρά. Πρέπει να ψάχνεις για το επόμενο δωράκι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *