Λουρί με πούλιες για τη φωτογραφική σου

sequin_strap_introΣτο είχαμε πει! Οι πούλιες είναι και πάλι στη μόδα! Σήμερα τις συναντήσαμε στο Sugarandcloth.com σε ένα άρθρο για το πως μπορείς να φτιάξεις μόνη σου λουρί για να κρεμάς με ασφάλεια τη φωτογραφική σου μηχανή γύρω από τον λαιμό σου! Οι πούλιες εννοείται οτι είναι προαιρετικές, αλλά δεν δίνουν διάσταση αξεσουάρ σε κάτι που συνήθως είναι βαρετό και στάνταρ; Για δες πως μπορείς να το φτιάξεις κι εσύ!

Τα υλικά που θα χρειαστείς για να φτιάξεις το δικό σου λουρί για τη φωτογραφική σου είναι:

– Λουρί από μαλακό δέρμα
– Πριτσίνια με διπλό κάλυμμα
– Τρέσσα με πούλιες
Εργαλείο για τρύπες σε δέρμα
Κόλλα για ύφασμα/ δέρμα
2 κρίκους σε σχήμα D και 2 πιαστράκια για τσάντες ή
2 πιαστράκια με ενσωματωμένο τον κρίκο

sequin_strap
Ξεκινάς αποφασίζοντας που θα κολλήσεις την τρέσσα με τις πούλιες (π.χ. κεντραρισμένη) και βάζεις κόλλα επάνω στο δέρμα και κολλάς τις πούλιες. Αφήνεις να στεγνώσει καλά φροντίζοντας να γυρίσεις προς τα μέσα λίγο τις άκρες της τρέσσας για να μη σου φύγουν ποτέ πούλιες. Στη συνέχεια αποφασίζεις που θα τοποθετήσεις τους κρίκους D με βάση πάντα το πόσο μακρύ θα θέλεις να είναι το λουρί της φωτογραφικής. Τους βάζεις όπως στη φωτογραφία (εάν είναι μικρότεροι από  το λουρί σου μπορείς να κάνεις και 2 εγκοπές με ένα κοπίδι) και κολλάς την άκρη του κάθε λουριού με κόλλα. Επειδή όμως με την κόλλα μόνο δεν μπορείς να είσαι σίγουρη, κάνεις και από 2 τρύπες σε κάθε άκρη με το εργαλείο για τρύπες και μετά τοποθετείς τα πριτσίνια. Το μόνο που μένει είναι να τοποθετήσεις και τα πιαστράκια σου και να τα βάλεις και στις ειδικές εγκοπές της φωτογραφικής σου! Εάν έχεις επιλέξει να χρησιμοποιήσεις τα πιαστράκια που έχουν ενσωματωμένο τον κρίκο, τότε τα βάζεις όπως είναι απ’ ευθείας στο λουρί!

Εννοείται οτι μπορείς να μπεις και στο άρθρο του Sugarandcloth.com και να δεις τις βήμα βήμα οδηγίες.

Μην μου πεις οτι δεν είναι τέλεια ιδέα για δώρο για κάποια φίλη που έχει τρέλα με τη φωτογραφία!!!

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *