Χρωματιστά δερμάτινα βραχιόλια

Το δέρμα είναι στη μόδα! Και τα τελευταία χρόνια είναι πολύ στη μόδα και τα δερμάτινα κοσμήματα. Σίγουρα κάπου θα έχει πάρει το μάτι σου αυτά τα δερμάτινα βραχιόλια που φοριούνται πολλά πολλά μαζί και κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα. Γιατί να ξοδέψεις μια περιουσία για να τα αποκτήσεις όταν μπορείς να τα φτιάξεις μόνη σου; Ρίξε μια ματιά στο άρθρο της αγαπημένης μας Martha Stewart και ετοιμάσου να δημιουργήσεις!

Θα είμαστε ειλικρινείς μαζί σου. Για να έχεις αυτό το πολύ επαγγελματικό αποτέλεσμα που έχουν τα βραχιόλια στο άρθρο του MarthaStewart.com θα πρέπει να έχεις και τα κατάλληλα υλικά και εργαλεία. Και αυτά μπορεί αφενός να δυσκολευτείς να τα βρεις στην Ελλάδα (μάλλον θα χρειαστεί να τα παραγγείλεις) και αφετέρου δεν στοιχίζουν λίγα χρήματα. Σίγουρα όμως θα σου βγει πιο οικονομικό να φτιάξεις ένα τέτοιο βραχιόλι από το να το αγοράσεις από κάποιο επώνυμο κοσμηματοπωλείο. Και επιπλέον μπορείς να το φτιάξεις όπως εσύ ακριβώς το θέλεις!

Για να φτιάξεις τα δερμάτινα βραχιόλια θα πρέπει να βρεις:

Χρωματιστά δέρματα ή δερματίνες (σε καταστήματα με υφάσματα) (ανάλογα με το κόστος θα είναι και η ποιότητα)
Δέρμα στο “φυσικό” του χρώμα χωρίς επεξεργασία για τη βάση σου
Επιφάνεια κοπής
Κόλλα για δέρματα (ή κόλλα για υφάσματα ή απλή ατλακόλ)
Κοπίδι (καλό και σταθερό που να κόβει και δέρμα)
Χάρακα
Κούμπωμα μαγνητικό για βραχιόλι (εδώ θα τα βρεις μάλλον δύσκολα… η αγορά της χώρας μας είναι μάλλον περιορισμένη σε αυτόν τον τομέα. Καλό είναι να αναζητήσεις την τύχη σου στα εξωτερικά. Εάν θέλεις να βάλεις κάτι που να είναι καλής ποιότητας όπως π.χ. αυτά που έχουν χρησιμοποιηθεί στο άρθρο ετοιμάσου να δώσεις και 20 και 25 δολλάρια).

leather-bracelets-main

Αφού τα συγκεντρώσεις όλα αυτά μπορείς να ακολουθήσεις τις πολύ απλές οδηγίες της Martha ή να παρακολουθήσεις το video από την εκπομπή της μαζί με την Gillian Stevens από το Dewdrops Designs, η οποία είναι και η σχεδιάστρια των βραχιολιών αυτών. Και αφού θα έχεις μπει στον κόπο να βρεις τα υλικά, μην φτιάξεις μόνο ένα, αλλά πολλά!

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *