Εντυπωσιακό φωτιστικό από δεματικά καλωδίων

tierup-lampshadeΤελικά τα δεματικά καλωδιών (εγώ πάντα “τάιερ απ” τα ήξερα…) μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά κόρον στις χειροτεχνίες, πρόσφατα ανεβάσαμε ένα πολύχρωμο κολιέ και τώρα βρήκαμε αυτό το πολύ όμορφο φωτιστικό από δεματικά. Και το καλύτερο; Μπορείς να βάψεις τα δεματικά σε ότι χρώμα θέλεις με σπρέυ χρώματος.

tierup-lampshade-howto

Θα χρειαστείς ένα παλιό καπέλο φωτιστικού, κοτετσόσυρμα και πολλά δεματικά καλωδίων. 

Από το παλιό φωτιστικό αφαίρεσε το χάρτινο κομμάτι και κράτα μόνο την μεταλλική βάση. Πάνω της στερέωσε το κοτετσόσυρμα με μερικά δεματικά (αφού τα έχεις που τα έχεις) και άρχισε να περνάς τα υπόλοιπα δεματικά από κάτω προς τα πάνω.

Μόλις περάσεις όλα τα δεματικά, μπορείς να τοποθετήσεις το καινούργιο σου καπέλο στο φωτιστικό και να το ανάψεις. Με γεια!

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *