Μπώλ με σχοινί

sisal_rope_bowlΚάθε επιστροφή και δύσκολη… Αυτό είναι το πρώτο άρθρο που ανεβάζω ως μανούλα και μιας και σκοπεύω να σας “πρήξω” όλο τον χειμώνα με ιδέες για projects για μωρά, είπα το παρθενικό μου άρθρο να είναι λίγο διαφορετικό. Βέβαια, ανακαινίζουμε και το σπίτι μας, οπότε και με projects διακόσμησης θα γεμίσει το Ftiaxto, αλλά ας είναι. Η ιδέα αυτή για ένα χειροποίητο μπώλ με σχοινί από το Centsational Girl νομίζω οτι είναι ό,τι πρέπει! Άντε και καλή μας αρχή!

Όχι μην χαίρεσαι (ξέρεις εσύ ποιά είσαι), το Centsational δεν είναι τυπογραφικό ή ορθογραφικό (θού κύριε) λαθάκι επειδή έχω ξεσυνηθίσει λίγο το πληκτρολόγιο! Η κυρία που υπογράφει το project και το αντίστοιχο blog είναι οικονόμα και το μπώλ της πολύ οικονομικό… εξού και το λογοπαίγνιο με τη λέξη cent.

H Kate, λοιπόν, πήγε στο μαγαζάκι με μεταχειρισμένα είδη της γειτονιάς της και πήρε ένα παλιό (άθλιο) μεταλλικό μπώλ και βάλθηκε να το μεταμορφώσει. Είμαι σίγουρη οτι κι εσύ μπορείς να βρεις στο χρονοντούλαπο της κουζίνας σου κάποιο αντίστοιχο μπώλ που σου κάνει σε μέγεθος, αλλά προσβάλει την αισθητική σου.

Εξοπλίσου με σχοινί σίζαλ από το χρωματοπωλείο, πάρε και το πιστόλι σιλικόνης σου με αρκετά ανταλλακτικά και ξεκίνα να ντύνεις γύρω γύρω το μπωλ με το σχοινί. Μπορείς να ακολουθήσεις και τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η Kate στο Centsational Girl για να μη χρειαστεί και να το πολυσκέφτεσαι… το έχει κάνει εκείνη για όλους εμάς.

Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, αν είσαι φαν των φυσικών χρωμάτων και υλικών. Όπως και να έχει είναι το τέλειο μπώλ για να διακοσμήσεις το τραπέζι της βεράντας σου για όσο ακόμα ο καιρός μας επιτρέψει να καθόμαστε έξω (νομίζω οτι έχουμε ακόμα αρκετό μπροστά μας)!

Άντε με τις υγείες σας και καλώς σας βρήκα!!!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

5 σχόλια στο άρθρο “Μπώλ με σχοινί”

  1. Ναι ναι!! αυτό είναι το επόμενο που θα κάνω. Θα το κάνω όμως σε μια πολύ όμορφη γλαστρούλα. Ευχαριστώ για την ιδέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *