Πως να φτιάξεις μπουτουνιέρες

boutoniereΤώρα που το Πάσχα πέρασε άρχισε επίσημα και η φετινή σεζόν των ανοιξιάτικων και καλοκαιρινών γάμων και βαπτίσεων. Και μιας και τα λουλούδια είναι πάντα πρωταγωνιστές στα events αυτά, ιδιαίτερα αυτή την εποχή που έχουν και την τιμητική τους, είπαμε να ανεβάσουμε και να σου προτείνουμε να ακολουθήσεις το tuturial του Jake Spurlock στο Makeprojects.com για το πως μπορείς να φτιάξεις μέσα σε 5 λεπτά απλές μπουτουνιέρες για τους άντρες της γαμήλιας τελετής.

Αρκεί ένα λουλούδι της επιλογής σου (φρόντισε να μην είναι από αυτά που μαραίνονται εύκολα μόλις μείνουν για λίγο εκτός νερού), ένα φύλλο ή αρκετή φυλλωσιά, σύρμα και το περίφημο πια πράσινο αυτοκόλλητο που χρησιμοποιείται στην ανθοδετική.

Η τεχνική είναι πολύ απλή, αλλά σε πολλούς είναι μυστική. Όχι πια! Τώρα μπορείς να φτιάχνεις επαγγελματικές μπουτουνιέρες για κάθε περίσταση, ακόμα και εάν είσαι απλώς καλεσμένος σε κάποιο γάμο ή βάπτιση. Ας είναι καλά το Makeprojects.com!

Ακολούθησε απλά τις οδηγίες και τις φωτογραφίες και βουαλά! Έτοιμη η μπουτουνιέρα μέσα σε 5 λεπτά!

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *