Μαγνήτες με φωτογραφία για το ψυγείο σου

ftiaxto_magnetΣε αυτό το επεισόδιο των Νηστικών Πρακτόρων σου δείχνουμε πως με απλά υλικά μπορείς να φτιάξεις τους δικούς σου μαγνήτες για το ψυγείο σου. Με φύλλα μαγνήτη ή απλά μαγνητάκια μπορείς να διακοσμήσεις την κουζίνα σου όπως εσύ θέλεις. Εναλλακτικά μπορείς να διαλέξεις την αγαπημένη σου φωτογραφία και τα χρώματα που σου αρέσουν και να φτιάξεις τις δικές σου κορνίζες/ μαγνήτες για να στολίσεις το ψυγείο σου!

Τους μαγνήτες που θα χρειαστείς θα τους βρεις σε καταστήματα με είδη χειροτεχνίας, τόσο σε μορφή φύλλου όσο και σαν μαγνητάκια σε διάφορα μεγέθη.

Για τον μαγνήτη κορνίζα χρησιμοποιήσαμε καπάκια από γυάλινα βάζα συσκευασίες, τσόχα ή ύφασμα και διάφορα διακοσμητικά. Εσύ μπορείς να πάρεις τη βασική ιδέα και να αυτοσχεδιάσεις! Όσο για τις φωτογραφίες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε φωτογραφίες που θα κατεβάσεις από το internet ή δικές σου φωτογραφίες από αγαπημένα πρόσωπα!

Εάν είσαι fan του ftiaxto.gr και θέλεις να μας έχεις παρέα σου στο ψυγείο σου μπορείς να κατεβάσεις τη δική μας φωτογραφία από εδώ!

Ftiaxto_logo_round.jpg

Καλή επιτυχία!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *