DIY: Κάδρο με βότσαλα

Σήμερα θα αξιοποιήσουμε όλα αυτά τα βοτσαλάκια που μαζεύουμε κάθε καλοκαίρι από τις παραλίες. Θα φτιάξουμε λοιπόν όμορφα διακοσμητικά καδράκια και θα χρησιμοποιήσουμε τη Bostik Power Repair η οποία πέρα από το ότι είναι μια δυνατή διάφανη κόλλα με γρήγορη ωρίμανση, έχει και πολύ βολική μικρή μύτη για τις λεπτομέρειες.

👉 Βρες τις αναλυτικές οδηγίες στο diy.bostik.com και προμηθεύσου όλα τα υλικά που θα χρειαστείς.

 

Βίντεο οδηγίες για το κάδρο με βότσαλα

 

Βήμα βήμα οδηγίες για το κάδρο με βότσαλα

Συγκέντρωσε όλα τα υλικά που θα χρειαστείς. Χρησιμοποίησε βότσαλα που είναι μακρόστενα και έχουν επίπεδη πλάτη για να κάτσουν όμορφα πάνω στο ξύλο. Βάλτα σύμφωνα με το χρώμα τους και ξεχώρισε τα καλύτερα 4-5 για κάθε λουλούδι.

Σχημάτισε πέταλλα με τα μακρόστενα βότσαλα και ολοκλήρωσε κάθε λουλούδι με μια μικρή στρογγυλή πέτρα στο κέντρο. Παίξε με τις θέσεις τους μέχρι να σε ικανοποιήσει το αποτέλεσμα.

Κόψε λεπτά κλαδιά και βάλτα τα κάτω από τα πέταλλα για να σχηματίσουν τον κορμό τους.

Κόλλα βότσαλα και κλαδιά με την Bostik Power Repair, θα δεις ότι έχει άμεση συγκράτηση ενώ είναι πολύ βολική η λεπτή γκρι μύτη.

Άσε την κόλλα να στεγνώσει για μερικές ώρες και τα κάδρα σου είναι έτοιμα!

Το κάδρο με βότσαλα κατασκευάστηκε με την ευγενική χορηγία της Bostik

bostik logo

FACEBOOK // YOUTUBE // INSTAGRAM

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *