Χειροποίητες αποκριάτικες στολές από τη Martha

Το ‘χουμε πει και θα το ξαναπούμε! Η Martha Stewart δεν λείπει από γιορτή ή αφορμή για χειροτεχνίες! Το ίδιο ισχύει και με τις απόκριες. Μπορεί το Halloween των Αμερικανών να είναι το φθινόπωρο, αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν μπορούμε να πάρουμε ιδέες και έμπνευση από το MarthaStewart.com για τις δικές μας αποκριάτικες δημιουργίες. Ξεκινήστε φέτος ρίχνοντας μια ματιά στις χειροποίητες αποκριάτικες στολές για μικρούς, μεγάλους και όλη την οικογένεια!

Εάν είσαι από τις μαμάδες ή τους μπαμπάδες που σου αρέσουν οι αγοραστές αποκριάτικες στολές, προτείνουμε να μην μπεις καν στον κόπο να δεις τις στολές που προτείνει η ομάδα του MarthaStewart.com!

Εδώ θα βρεις ιδέες και οδηγίες για αποκριάτικες στολές με φαντασία, χρώματα, απλά υλικά βγαλμένες από τον κόσμο του παραμυθιού. Υπάρχουν στολές για όλα τα γούστα, τις ηλικίες και φυσικά τα επίπεδα δυσκολίας στο να τις φτιάξεις.

Όχι 5 όχι 10, αλλά ακόμα και 50 slides με ιδέες σε περιμένουν στο κάθε άρθρο με τις αποκριάτικες στολές για να διαλέξεις μαζί με το πιτσιρίκι σου ή τους φίλους σου το κουστούμι της φετινής χρονιάς!

Καλές απόκριες!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

3 σχόλια στο άρθρο “Χειροποίητες αποκριάτικες στολές από τη Martha”

  1. legomai christos varthalitis eimai dijosiografos apo ton alpha, ekpomph elenhs menegakh. tha me endiefere ne deixoyme tis stoles poy ftiaxneis. an thes epikoinonhse mazi moy sto 697-3528689 eyxaristo.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *