Πρωτότυπες κρεμάστρες

hangers_diyΕάν έχεις βαρεθεί να βλέπεις στην ντουλάπα σου τις ίδιες και τις ίδιες κλασικές βαρετές κρεμάστρες, τότε είμαι σίγουρη οτι αυτή η ιδέα θα σε ενθουσιάσει! Μάλλον το ίδιο σκεφτόταν και ο Antonello Fuse όταν αποφάσισε να φτιάξει μια σειρά από προχωρημένες κρεμάστρες με τις πλάτες από vintage καρέκλες! Η σειρά ονομάζεται abitudini και μπορείς εάν θέλεις να τις αγοράσεις online ή να εμπνευστείς και να φτιάξεις τις δικές σου…

Όλο και κάποια παλιά και ταλαιπωρημένη καρέκλα θα έχει μείνει σε κάποιο σπίτι… Δεν χρειάζεται να έχεις και τρελές γνώσεις ξυλουργικής για να τις μεταμορφώσεις σε απίθανες κρεμάστρες! Αρκεί ίσως και μια, έτσι για διακοσμητική!

hangers

Πήγαινε στο πιο κοντινό σου χρωματοπωλείο και εφοδιάσου με τα απαραίτητα: γυαλόχαρτα, μπογιά, πινέλα, χρώμα, διαλυτικό, βερνίκι (εάν θέλεις). Προτείνω να πας την καρέκλα για κόψιμο σε κάποιον ξυλουργό και να μην επιχειρήσεις να την κόψεις μόνος/η σου! Για το μεταλλικό κρεμαστράκι δοκίμασε κάποιο από τα μεγάλα καταστήματα με εργαλεία και είδη κήπου ή ακόμα και το ίδιο το χρωματοπωλείο της γειτονιάς σου… εάν δεν βρεις εκεί τότε δοκίμασε στο internet! Έχει πολλά!

Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και δημιούργησε τις κρεμάστρες που σου αρέσουν! Και εάν το αποτέλεσμα βγει καλό δείξε τη δουλειά σου διακοσμώντας την κρεμάστρα εκτός ντουλάπας ή φτιάχνοντας 1-2 και για φίλους! Είναι ένα έξυπνο δώρο για καινούργιο σπίτι.

Καλή διασκέδαση!

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *