Το Ftiaxto.gr στο Τηλεάστυ – Χωρίς Ταμπού

ftiato-thleastuΤην περασμένη εβδομάδα ήμασταν καλεσμένες στην πρωινή εκπομπή της κυρίας Μπεκατώρου στο Τηλεάστυ, όπου και εξαντλήσαμε όλα τα λεπτά δημοσιότητας που μας είχαν περισσέψει από πέρσυ! Ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία και ευχόμαστε να έχουμε ξανά σύντομα την ευκαιρία να δείξουμε τη δουλειά μας στην τηλεόραση!

{blip}AeuYQwA{/blip}

Μας αρέσει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

11 σχόλια στο άρθρο “Το Ftiaxto.gr στο Τηλεάστυ – Χωρίς Ταμπού”

  1. Μπράβο κορίτσια χαίρομαι παρα πολύγια εσας να είστε πάντα χαρούμενες -αγαπημένες και δημιουργικές οπως σήμερα.

  2. Κορίτσια μπράβο, σας χαίρομαι πάρα πολύ για το μεράκι σας και για τη διάθεσή σας να αφιερώσετε χρόνο σε αυτό που αγαπάτε. Εύχομαι ό,τι καλύτερο!

  3. Κορίτσια εξαιρετική η εκπομπή,αν και η κυρία Μπεκατώρου δεν τοποθετούσε σωστά μπροστα στην κάμερα τα αντικείμενά σας και μερικά δεν φάνηκαν όπως η σαλιάρα αλλά σε μια ζωντανή εκπομπή αυτά συμβαίνουν.Μου άρεσε η άνεσή σας μπροστά στο φακό.Πιο πολύ μου άρεσε πού έδειξε η Βάλια το κόσμημα με τα γυαλάκια.Δεν ξέρει πολύς κόσμος ούτε καν τι είναι αυτά.Φτιάχνω κι εγώ με γυαλάκια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *