Περιοδικό Studios

studiosΚι όμως οι Αμερικανοί είναι τόσο μπροστά στα θέματα crafts. Πλέον έχουν και περιοδικό που ασχολείται αποκλειστικά με τη διοργάνωση χώρου και ιδέες αποθήκευσης για όλους εμάς που ασχολούμαστε με περισσότερα από ένα crafts και που είμαστε μανιώδεις συλλέκτες υλικών! Το Studios από τις εκδόσεις Cloth-Paper-Scissors είναι γεγονός!
Δεν κρύβω οτι το περιοδικό αυτό το αγόρασα περισσότερο από περιέργεια παρά από πραγματική ανάγκη. Σίγουρα όμως θα γίνω φανατική του αναγνώστρια μιας και μόλις άρχισα να το ξεφυλλίζω χάθηκα στην κυριολεξία μέσα σε ένα πολύχρωμο και υπέροχο κόσμο από crafters από όλον τον κόσμο και τα studio τους.

Στόχος του περιοδικού είναι να ενημερώσει όλους εμάς για εναλλακτικούς τρόπους αποθήκευσης των υλικών μας, να μας δείξει πως το κάνουν οι ειδικοί του χώρου, να μας δώσει ιδέες για projects που μπορούμε να κάνουμε για να διακοσμήσουμε ή να οραγώσουμε καλύτερα το δικό μας studio και γενικά να αντλήσουμε έμπνευση.

Τα studios που παρουσιάζονται είναι για όλα τα βαλάντια και όλα τα γούστα. Υπάρχουν τα τεράστια pool houses (σπιτάκια δίπλα στην πισίνα) που η πτωχή πλην τιμία crafter "αναγκάστηκε" να στριμώξει το studio της και το μόνο που την προβληματίζει είναι ποιά καρέκλα έχει τα καλύτερα ροδάκια για να μπορεί να τσουλάει από τη μια πλευρά του studio στην άλλη σε λιγότερο από 3 λεπτά και φυσικά υπάρχουν και τα δωματιάκια των 2-3 τ.μ. που έχουν θήκες και ράφια σε κάθε σημείο που μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.

Αποκάλυψη του περιοδικού όλα τα έπιπλα που διαφημίζονται μέσα στο περιοδικό Studios με ειδικά συρτάρια ή ξύλο για να αποθηκεύει κανείς τα υλικά του ανάλογα με το hobby του. π.χ. Συρταράκια με ενσωματωμένες διάφανες θήκες για τις χάντρες σου ή πτυσσόμενους πάγκους με ειδικές θήκες για τη ραπτομηχανή σου….αχ…πόσο πίσω είμαστε ακόμα…ας ελπίσουμε οτι θα έρθουν κάποια στιγμή όλα αυτά κι εδώ, έστω με τη γνωστή χρονοκαθυστέρηση…

Το περιοδικό Studios μπορείς να το αγοράσεις από το http://www.clothpaperscissors.com/

Το πρώτο τεύχος είναι δοκιμαστικό, αλλά ελπίζω να συνεχιστεί και σαν μόνιμο special issue των εκδόσεων…

Βιβλία και Περιοδικά
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Περιοδικό Studios”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *