6+1 ιδέες για DIY ρούχα παραλίας

Το ξέρω ότι για κάποιους οι διακοπές είναι μακρινό, εάν όχι άπιαστο όνειρο, εμείς όμως δεν μπορούμε να σταματήσουμε να τις σκεφτόμαστε. Εξ’ ου και οι 6+1 ιδέες που βρήκαμε για DIY ρούχα παραλίας: σορτς, παρεό, καφτάνια, μπλουζάκια που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου όσο περιμένεις τις μέρες να περάσουν. Τι λες;

1. Σορτσάκι με βελονάκι

DIY ρούχα παραλίας

2. Τοπ από μακό μπλουζάκι

DIY ρούχα παραλίας

3. Σορτσάκι με πομ πον

DIY ρούχα παραλίας

4. Μπλουζάκι μακραμέ

DIY ρούχα παραλίας

5. Αέρινο παρεό

DIY ρούχα παραλίας

6. Tie dye φόρεμα

DIY ρούχα παραλίας

και…

7. Τουνίκ με πομ πον

DIY ρούχα παραλίας

Άλλη μια απόδειξη ότι καμιά φορά το DIY είναι πιο εύκολο και οικονομικό από ό,τι νομίζουμε. Τα παραπάνω ρούχα παραλίας είναι απλά για να τα φτιάξεις, μπορείς να τους δώσεις το δικό σου προσωπικό στιλ και δεν θα σου κοστίσουν σίγουρα όσο θα έκανε να τα αγοράσεις.

Και εάν θέλεις να συμπληρώσεις τα ρούχα παραλίας σου με τα ιδανικά αξεσουάρ, τότε ρίξε μια ματιά και στο άρθρο μας 6+1 ιδέες για καλοκαιρινά καπέλα!

Άντε και καλό μας καλοκαίρι…

Save

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

4 σχόλια στο άρθρο “6+1 ιδέες για DIY ρούχα παραλίας”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *