Ελληνικός Κήπος

ellinikos_kiposΓια πρώτη φορά στην Ελλάδα κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Αθ. Σταμούλης ένα βιβλίο που περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη συντήρηση του ελληνικού κήπου! Συγγραφέας του βιβλίου είναι ο Ιωάννης Σπαντιδάκης! Ο Ιωάννης Σπαντιδάκης, γεωπόνος-κηποτέχνης, πρώην Διευθυντής Κήπων & Δενδροστοιχειών του δήμου Αθηναίων και υπεύθυνος για πολλά πρωτοπόρα έργα όπως το Γκολφ της Γλυφάδας, μάς παρουσιάζει μία ολοκληρωμένη προσέγγιση του κήπου, καταθέτοντας το απόσταγμα εμπειριών μιας ολόκληρης ζωής ενεργούς ενασχόλησης με την κηποτεχνία.

Γραμμένο ειδικά για τις εδαφοκλιματικές συνθήκες της χώρας μας και εμπλουτισμένο με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, το βιβλίο μάς προσφέρει πρακτικές γνώσεις για:

• την επιλογή των φυτών και των υλικών,
• το φως και το φωτισμό,
• το νερό ως διακοσμητικό και λειτουργικό παράγοντα,
• την έννοια και τη σημασία του χρώματος στον κήπο.

Διαβάζοντας το βιβλίο, θα μάθουμε να απαντάμε στο πώς και στο γιατί, συνδυάζοντας αρμονικά τη λογική και το συναίσθημα στην ενασχόλησή μας με τον κήπο.

Η έκδοση απευθύνεται στο ευρύ κοινό, τους λάτρεις του κήπου, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, και παράλληλα αποτελεί ένα πολύτιμο βοήθημα για όλους τους σπουδαστές των συναφών με τον κήπο ειδικοτήτων.

Ακολούθησε κι εσύ την απολαυστική διαδρομή στη γνώση της φύσης, τη γνώση της ζωής!

Το βιβλίο κυκλοφορεί σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία, ενώ μπορείς να το προμηθευτείς και online από το ηλεκτρονικό κατάστημα των εκδόσεων Σταμούλης.

amazon-buy

Για περισσότερες πληροφορίες:
Φώτης Αϊβάζης
Υπεύθυνος Προβολής & Επικοινωνίας
E-mail: faivazis@stamoulis.gr

Εκδόσεις Σταμούλης
Αβέρωφ 2 – 104 33 Αθήνα,
τηλ. 210 5238305 fax: 210 5238959
e-mail: info@stamoulis.gr
www.stamoulis.gr

Βιβλία και Περιοδικά
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *