DIY projects για την παραλία από το Ftiaxto.gr

projects για την παραλία

Είσαι έτοιμη για την παραλία; Και δεν εννοούμε εάν έχεις κάνει δίαιτα ή ψώνια, αλλά εάν έχεις κάνει τα crafts σου! Εμείς έχουμε συγκεντρώσει για σένα μπόλικα projects για την παραλία, για να φτιάξεις με τα χεράκια σου όλα όσα χρειάζεσαι πριν την εξόρμησή σου στη θάλασσα. Για ρίξε μια ματιά!

Λοιπόν, για να δούμε, για να βγεις στην παραλία χρειάζεσαι:

Μαγιό

Φαντάζομαι οτι τα τελευταία χρόνια έχεις μαζέψει διάφορα μαγιό που δεν τα φοράς γιατί κάτι δεν σου αρέσει σε αυτά. Τώρα μπορείς αυτά τα παλιά μαγιό να τα μεταμορφώσεις για να είναι σαν καινούργια.

Και εάν αυτό δεν σου κάνει, τότε μπορείς να φτιάξεις ακόμη και τα δικά σου μαγιό από το μηδέν! Για δες εδώ 6+1 ιδέες για χειροποίητα μαγιό.

ιδέες για χειροποίητα μαγιό

 

Τσάντα παραλίας

Τσάντες για τη θάλασσα υπάρχουν πολλές! Εμείς ξεχωρίζουμε δύο ειδών τσάντες… Αυτή που είναι πολύ όμορφη και πολύ απλά δεν μπορείς να την αγνοήσεις (Ψάθινη τσάντα με ακρυλικά χρώματα) και αυτή που είναι πολύ πολύ πρακτική (Ράψε μια τεράστια τσάντα παραλίας), ειδικά εάν έχεις πιτσιρίκια και κουβαλάς στην παραλία όλο σου το σπίτι. Εσύ διαλέγεις και παίρνεις.

 

Καπέλο

Τα έχουμε πει, να μην τα ξαναλέμε. Ποτέ δεν βγαίνουμε χωρίς καπέλο στον ήλιο. Αυτό δηλαδή είναι από τα projects για την παραλία που εκτός από όμορφο είναι και απαραίτητο. Οι επιλογές σου είναι πολλές, δες εδώ 6+1 ιδέες για καλοκαιρινά καπέλα

 

Σαγιονάρες

Οι σαγιονάρες είναι αγαπημένο project για την παραλία. Άλλωστε είναι το πατούμενο του καλοκαιριού. Εάν αγαπάς τις πλαστικές σαγιονάρες, αλλά θέλεις να τους δώσεις ένα κατιτίς τότε φτιάξε σαγιονάρες με ύφασμα και εάν είσαι από αυτές που δεν αποχωρίζονται ποτέ τις δερμάτινες σαγιονάρες, τότε πάρε ιδέες για το πως μπορείς να διακοσμήσεις σαγιονάρες με κοχύλια.

Σαγιονάρες με ύφασμα

 

Καρεκλάκια παραλίας

Και πως θα πας στην παραλία χωρίς τα δικά σου καρεκλάκια; Και δεν εννοώ αυτά που έχουν όλοι, αλλά τα ολόδικά σου καρέκλα παραλίας με το δικό σου στιλ.

 

Παρεό

Εντάξει, το παρεό δεν θέλει και πολύ τέχνη. Ένα μεγάλο κομμάτι ύφασμα είναι που μπορείς να το φτιάξεις εύκολα μόνη σου εδώ που τα λέμε. Πως όμως μπορείς να κάνεις ένα παρεό κιμονό; Για δες εδώ…

 

Ρούχα παραλίας

Σε αυτό το άρθρο ψάξαμε και βρήκαμε για σένα ιδέες για να φτιάξεις τα δικά σου ρούχα παραλίας για να ξεχωρίζεις στις εμφανίσεις σου στην άμμο. Τα ρούχα αυτά είναι εύκολα και απλά και μπορείς να τα φοράς όλη μέρα στις διακοπές σου.

 

Γυαλιά ηλίου

Ναι, μπορείς να αλλάξεις μέχρι και τα γυαλιά σου εάν χρειάζονται ανανέωση! Δεν ξέρεις πως; Εμείς είμαστε εδώ! Ρίξε μια ματιά στο άρθρο Άλλαξε τα γυαλιά ηλίου σου και πάρε ιδέες!

 

Και ένα μπόνους project για την παραλία για το τέλος!

Στρώμα για κάμπινγκ

Γιατί να ξαπλώνει η κορμάρα σου επάνω στα σκληρά; Τώρα μπορείς να φτιάξεις το δικό σου στρώμα για κάμπινγκ και να απλώνεσαι στις παραλίες με την άνεσή σου.

Στρώμα για κάμπινγκ

Ελπίζουμε να σε καλύψαμε με αυτές τις ιδέες για projects για την παραλία.

Δεν μένει παρά να ευχηθούμε “Καλές διακοπές”!

projects για την παραλία

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *