Φτιάξε πομ πον λουλούδια

Αναρωτιέσαι πως μπορείς να φτιάξεις πομ πον λουλούδια για σχέδιο; Βρήκαμε εξαιρετικό tutorial από το mrprintables.com!

πομ πον λουλούδια

Για αρχή, θα χρειαστείς να φτιάξεις το εργαλείο πομ πον από απλό χαρτόνι. Θα χρειαστείς 4 χαρτονάκια σε σχήμα ανάποδο U όπως φαίνεται στην παραπάνω φώτο. Προτεινόμενη διάσταση: εσωτερικό κύκλος 2.5 εκ., εξωτερικός κύκλος 6.5 εκ. Κόλλα και ένα μικρότερο χαρτονάκι στα 2 μεγάλα ώστε να δημιουργήσεις αρκετή απόσταση ανάμεσά τους για να μπει το ψαλίδι όταν θα έρθει η ώρα. Τα 2 πάνω χαρτονάκια είναι για το μπροστινό μέρος του πομ πον και τα 2 κάτω για το πίσω.

πομ πον λουλούδια

Σχεδίασε το λουλούδι ή το σχήμα που θέλεις και τράβηξε μια γραμμή στη μέση (το σχέδιο θα πρέπει να είναι συμμετρικό αριστερά και δεξιά).

 

πομ πον λουλούδια

Ξεκίνα από το κέντρο και άρχισε να τυλίγεις το αντίστοιχο χρώμα, όπως φαίνεται στην φωτογραφία παραπάνω. Όταν τελειώσεις με το λουλούδι κάλυψέ το όλο με λευκό νήμα.

Με το δεύτερο σετ χαρτονιών φτιάξε την πίσω πλευρά του πομ πον, μπορεί να είναι άλλο ένα λουλούδι ή σκέτο λευκό.

πομ πον λουλούδια

Επισκέψου το mrprintables.com να δεις πως θα συνδέσεις τα 2 μέρη, έχει αναλυτικές φωτογραφίες και σκέψου τι θα κάνεις όλα αυτά τα όμορφα πομ πον που έφτιαξες!

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *