Γυάλινο μπολ με Chalky Paint

Αυτό το μπωλάκι της γιαγιάς για τα φοντάν, κάθεται στο ντουλάπι εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είναι οτι δεν μου άρεσε το σχέδιό του, αλλά πάντα σκεφτόμουν οτι κάτι του λείπει. Και να που ήρθε η ώρα του να γίνει ξεχωριστό!

Τα υλικά που χρησιμοποίησα για να αλλάξω το γυάλινο μπολ είναι:

  • Ακρυλικό χρώμα Maxi Decor (χρώμα 020)
  • Chalky paint Maxi Decor (χρώμα 506)
  • Πινέλα
  • Σφουγγαράκι γυαλόχαρτο

vazaki-chalkpaint-1

Το πρώτο πράγμα που έκανα για να αλλάξω το μπολ ήταν να το περάσω ένα χέρι ακρυλικό χρώμα Maxi Decor για να καλύψω πρώτα το γυαλί. Το άφησα καλά να στεγνώσει και στη συνέχεια πέρασα ένα χέρι chalky paint Maxi Decor σε περίπου ίδια απόχρωση. Η κάλυψη ήταν πολύ καλή!

vazaki-chalkpaint-2

Αφού αφήσεις το μπολ σου να στεγνώσει πολύ καλά, μπορείς με ένα γυαλόχαρτο να τρίψεις τα σημεία που εξέχουν, ώστε να φύγει το χρώμα για να είναι το αποτέλεσμα πιο εντυπωσιακό!

Το μπολ αυτό προς το παρόν βρήκε τη θέση του στην βιβλιοθήκη του Ftiaxto.gr και θα γεμίσει με καλούδια για χειροτεχνίες. Εσύ μπορείς να φτιάξεις κάποιο αντίστοιχο μπολ της γιαγιάς για να βάζεις τα κοσμήματα, τα κλειδιά σου ή γιατί όχι, τα φοντάν σου!

vazaki-chalkpaint-5

 

Τοποθέτηση Προϊόντων

maxidecor-logo

Φτιάξτο
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *