Κουτί upcycle

DSC00002Το Πάσχα μας έφεραν ένα ωραιότατο τσουρέκι σε ένα επίσης ωραιότατο κουτί, το οποίο με παρακαλούσε να το κάνω κάτι. Έτσι προέκυψε αυτό που βλέπετε εδώ, ένα κουτί upcycle. Και για να μάθουμε κάτι ακόμη σήμερα, upcycle ονομάζεται ένα αντικείμενο που προέκυψε από μετατροπή άλλων, ενδεχομένως απορριμμάτων, σε κάτι νέο, μεγαλύτερης χρηστικότητας και αξίας.

.

Βήμα – Βήμα


Θα χρειαστείς ένα κουτί, σπρέυ χρώματος και εφμερίδες για να μην λερώσεις. Καλό θα είναι να βάλεις και γάντια γιατί η μπογιά αυτή δεν φεύγει πολύ εύκολα – ειδικά από τα νύχια…

Άπλωσε τις εφημερίδες σε καλά αεριζόμενο χώρο και βάψε πρώτα το εσωτερικό του κουτιού – αν χρησιμοποιήσεις διαφορετικά χρώματα για μέσα και για έξω.

Μπορείς να τα βάψεις εναλάξ όπως έκανα εγώ δηλαδή ασημένιο το εξωτερικό του κουτιού και το εσωτερικό του καπακιού, και μαύρο το εσωτερικό του κουτιού και το εξωτερικό του καπακιού.

Αν θέλεις κολλάς και κορδέλα στο καπάκι, αφού στεγνώσουν τα χρώματα. Δες εδώ πως θα φτιάξεις το κορδελάκι. Με γειά!
Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κουτί upcycle”

  1. pooo den exw ligia brhka tuxaia thn selida k exw trela8ei einai ola teleiaaaaaaaaa egw koutia tuliga me xarti gia dwra pote den skeftika kati toso fobero mprabooooooo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *