Καλοκαιρινό Crafts’ Camp 2024 για παιδιά 8-14 ετών στο ftiaxtoρουμ

Δεν είναι μυστικό, τα παιδιά αγαπούν τις χειροτεχνίες, πόσο μάλλον όταν τους δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουν χειροτεχνίες “ενηλίκων” σε ένα πλήρως οργανωμένο εργαστήριο. Και φετός λοιπόν, το ftiaxtoρουμ ετοιμάζεται να υποδεχτεί παιδιά από 8 μέχρι 14 ετών, δες τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα εδώ:

Οι ημερομηνίες έχουν ως εξής:

 • Α’ εβδομάδα : 17 – 21 Ιουνίου 2024 (ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ)
 • Β’ εβδομάδα : 24 – 28 Ιουνίου 2024 (ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ)
 • Γ’ εβδομάδα : 1 – 5 Ιουλίου 2024 (ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ)
 • Δ’ εβδομάδα : 8 – 12 Ιουλίου 2024 (ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ)
 • Ε’ εβδομάδα : 15 – 19 Ιουλίου 2024 (ΛΙΓΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΑΠΟ 7 ΕΤΩΝ)

Το κάθε παιδί μπορεί να συμμετάσχει σε όσες εβδομάδες θέλει. Ισχύει 10% έκπτωση για όσους παρακολουθήσουν πάνω από μία εβδομάδα. Το crafts’ camp πραγματοποιείται στο ftiaxtoρουμ, Χρυσοχέρη 5 στο Μαρούσι (χάρτης / πρόσβαση με ΜΜΜ).

Το βασικό πρόγραμμα ξεκινάει στις 9 το πρωί και ολοκληρώνεται μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Υπάρχει η δυνατότητα, όσα παιδιά το επιθυμούν να κάτσουν και το μεσημέρι με ώρα αναχώρησης μέχρι τις 5.30. Σε αυτές τις επιπλέον ώρες, τα παιδιά θα έχουν πιο ελεύθερο πρόγραμμα, μπορούν δηλαδή να ξεκινήσουν μια δικιά τους κατασκευή ή να συνεχίσουν κάτι από αυτά που έφτιαχναν το πρωί.

Το κόστος ανά εβδομάδα είναι 160 ευρώ για το βασικό πρόγραμμα (ώρα αναχώρησης 2-2.30) ή 200 ευρώ για τo διευρυμένο ωράριο (ώρα αναχώρησης 5-5.30). Το κόστος περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες καθώς και όλα τα υλικά που θα χρειαστούν τα παιδιά. Δεν περιλαμβάνει φαγητό και μεταφορά.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ραπτική, κέντημα, κόσμημα και κατασκευές.

Το εργαστήρι δέχεται μέχρι 14 παιδιά ανά εβδομάδα, οπότε σας συμβουλεύουμε να κλείσετε έγκαιρα θέση:

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ SUMMER CAMP 2024

 

Δείτε εδώ φωτογραφίες από το περσινό summer camp:

Το ftiaxtoρουμ διαθέτει αίθουσα ραπτικής, αίθουσα κατασκευών και άνετο εξωτερικό χώρο:

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το summer camp για παιδιά στο ftiaxtoρουμ στο Μαρούσι, μπορείς να μας καλέσεις στο 210 8061676 ή να μας στείλεις μνμ στο seminars@ftiaxto.gr

 

Γενικές πληροφορίες:

 • Οι ώρες λειτουργίας του summer camp είναι 8.30-2.30 καθημερινές με δυνατότητα διευρυμένου ωραρίου και αποχώρηση μέχρι τις 5.30.
 • Στο κόστος περιλαμβάνονται όλες οι δραστηριότητες, τα εργαλεία και τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν τα παιδιά.
 • Το κάθε παιδί θα πρέπει να έχει το προσωπικό του μπουκάλι νερό και το κολατσιό του. Στον χώρο υπάρχει ψυγείο και φουρνάκι για ζέσταμα.

 

Όροι & προϋποθέσεις:

 • Το summer crafts’ camp πραγματοποιείται εφόσον συμπληρωθεί ο κατώτατος αριθμός συμμετοχών (4 παιδιά). Σε περίπτωση ακύρωσης του summer camp λόγω έλλειψης συμμετεχόντων, σας επιστρέφουμε τα χρήματα που μπορεί να έχετε προπληρώσει.
 • Κράτηση θέσης γίνεται μόνο με κατάθεση προκαταβολής. Το υπόλοιπο κόστος συμμετοχής εξοφλείται την πρώτη ημέρα κάθε εβδομάδας.
 • Δεν επιστρέφονται χρήματα σε περίπτωση που δεν έρθετε σε κάποια από τις συναντήσεις. Δεν προβλέπεται αναπλήρωση μαθημάτων.
 • Έχετε δικαίωμα να αλλάξετε την κράτησή σας μέχρι και 5 μέρες πριν από την έναρξη της κάθε εβδομάδας και να λάβετε επιστροφή χρημάτων. Μετά από αυτό το σημείο, δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.
 • Η κατάθεση προκαταβολής συνιστά πλήρη αποδοχή των όρων συμμετοχής.
Τι συμβαίνει
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *