Ραπτική: Μάθε να ράβεις αξεσουάρ στο ftiaxtoρουμ!

Ραπτική αξεσουάρ, μάθε να ράβεις

Θέλεις να αποκτήσεις οικειότητα και εμπειρία με την ραπτομηχανή, ώστε να μπορείς να ράβεις όλα αυτά τα όμορφα projects που βρίσκεις στο pinterest; Αυτός ο κύκλος σεμιναρίων διακοσμητικής ραπτικής είναι για εσένα!

Μάθε να ράβεις αξεσουάρ

Δεν έχει σημασία αν δεν έχεις ξανακάτσει σε ραπτομηχανή ή αν έχεις ήδη μια μικρή εμπειρία στην ραπτική. Μαζί θα μάθουμε πως ακολουθούμε οδηγίες και πατρόν, πως κόβουμε τα υφάσματα και πως χρησιμοποιούμε την ραπτομηχανή για να ράψουμε απλικέ, φερμουάρ και κουμπότρυπα.

Κάνοντας εξάσκηση στην ραπτική θα φτιάξουμε μάσκα, μαξιλαροθήκη, νεσεσέρ με φερμουάρ και τσάντα διπλής όψης με κουμπότρυπα!

Πότε και που

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΡΑΠΤΙΚΗ // 5 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΤΜΗΜΑ:
Κάθε Πέμπτη 6-8.30.
ΠΟΥ: ftiaxtoρουμ, Κοιμήσεως Θεοτόκου 17Α, Μαρούσι (χάρτης)
ΚΟΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΥ: 100 ευρώ (περιλαμβάνει ΦΠΑ)
ΥΛΙΚΑ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ: Περιλαμβάνεται χρήση ραπτομηχανής (μία ανά συμμετέχοντα) και εργαλεία. Δεν περιλαμβάνεται κόστος υλικών (υφάσματα, κλωστές, φερμουάρ)

Ραπτική αξεσουάρ, μάθε να ράβεις

Πως δηλώνω συμμετοχή;

Κάνε εγγραφή στο newsletter του ftiaxto.gr, επίλεξε τα θέματα που σε ενδιαφέρουν και θα σου στείλουμε ενημέρωση όταν είναι να ξεκινήσει το επόμενο τμήμα.

Εναλλακτικά μπορείς να μας καλέσεις στο 210 8061676, καθημερινές 9-3. Σε περιμένουμε στην παρέα μας!

 

Μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό:

  • Ο ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων είναι 6
  • Στο ftiaxtoρουμ διατίθενται δωρεάν μάσκες, γάντια και απολυμαντικά για κάθε συμμετέχοντα
  • Κάθε συμμετέχοντας έχει τον δικό του χώρο και τα ατομικά του υλικά και εργαλεία ώστε να μην χρειαστεί να μοιραστεί με άλλον
  • Ο χώρος απολυμαίνεται από ειδικό συνεργείο καθαρισμού

Ραπτική αξεσουάρ, μάθε να ράβεις

Όροι & προϋποθέσεις:

  • Το σεμινάριο πραγματοποιείται εφόσον συμπληρωθεί ο κατώτατος αριθμός συμμετοχών (4 άτομα). Σε περίπτωση ακύρωσης ή αναβολής του σεμιναρίου λόγω έλλειψης συμμετεχόντων, σας επιστρέφουμε τα χρήματα που μπορεί να έχετε προπληρώσει.
  • Κράτηση θέσης γίνεται μόνο με κατάθεση προκαταβολής του 50% του κόστους συμμετοχής. Συμπληρώστε το email σας παραπάνω για να λάβετε το αρχείο με τους τραπεζικούς λογαριασμούς.
  • Το κόστος συμμετοχής προπληρώνεται με την έναρξη του κύκλου. Δεν επιστρέφονται χρήματα σε περίπτωση που χάσετε κάποια από τις συναντήσεις.
  • Έχετε δικαίωμα να αλλάξετε την κράτησή σας μέχρι και 3 μέρες πριν από την έναρξη των μαθημάτων και να λάβετε επιστροφή χρημάτων. Μετά από αυτό το σημείο, δεν πραγματοποιείται επιστροφή προκαταβολής ή αλλαγή σεμιναρίου.
  • Δεν υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης μεμονωμένων μαθημάτων από τον κύκλο.
Εργαστήρια Σεμινάρια
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

4 σχόλια στο άρθρο “Ραπτική: Μάθε να ράβεις αξεσουάρ στο ftiaxtoρουμ!”

  1. και μάσκες και νεσεσέρ θα φτιάξουμε στον παραπάνω κύκλο, δηλώστε συμμετοχή με το email σας παραπάνω να λάβετε το έντυπο με τις πληροφορίες!

  2. Γεια σας και χρόνια πολλά. Ελπίζω το μήνυμά μου να σας βρίσκει όλους καλά.
    Ήθελα να ρωτήσω εάν τυχόν οργανώνετε ή μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά μαθήματα ραπτικής για αρχάριους αυτό το διάστημα. Η 15χρονη κόρη μου έχει βαλθεί να μάθει να ράβει. Της αγοράσαμε μια μηχανή Singer και πειραματίζεται, αλλά θα θέλαμε να μάθει κάποιες τεχνικές ει δυνατόν.
    Σας ευχαριστώ πολύ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *