Πρόγραμμα σεμιναρίων edding Craft Room στη Χειροτέχνικα 2019

Πιστή στο καθιερωμένο της πλέον ραντεβού με τη Χειροτέχνικα, η edding δίνει και φέτος το παρόν και σε συνεργασία με το ftiaxto.gr, σου φέρνει ένα… χορταστικό craftroom με σεμινάρια για όλα τα γούστα!

Art Journalling και Bullet Journal, καλλιγραφία με brush pen αλλά και μαρκαδόρο, δημιουργία κοσμημάτων και διακόσμηση τετραδίου, μπλούζας, τσάντας, πιάτων και ακόμα και.. μαξιλαροθήκης, σε περιμένουν και τις 3 ημέρες του φεστιβάλ το οποίο διεξάγεται από τις 8 έως και τις 10 Νοεμβρίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου!

Και μην ανησυχείς αν σε κάποια από αυτά δε διαθέτεις προηγούμενη εμπειρία διότι… δε χρειάζεται! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η κεντρική ιδέα του edding Craft Room είναι ότι μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι είτε είναι αρχάριοι είτε έμπειροι. Οι πρώτοι για να γνωρίσουν τη μαγεία μιας νέας τεχνοτροπίας και οι δεύτεροι για κάνουν εξάσκηση πάνω σε αυτή.

Επίσης, μην αρχίσεις να αναζητάς τα υλικά του σεμιναρίου στα βιβλιοπωλεία διότι όλα περιλαμβάνονται στην τιμή του σεμιναρίου και σε περιμένουν έτοιμα και οργανωμένα επάνω στο τραπέζι του Craft Room. Περιττό επίσης να αναφέρουμε ότι θα κρατήσεις την δημιουργία σου!

Τέλος, η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται και φέτος online από την πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα της Χειροτέχνικα. Έχοντας τις αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα σεμινάρια στην οθόνη σου, μπορείς να κλείσεις θέση για αυτά που σε ενδιαφέρουν στο λεπτό, αποφεύγοντας ουρές και ορθοστασία, ενώ μπορείς ανά πάσα στιγμή να δεις τη διαθεσιμότητα που υπάρχει ώστε να μη βρεθείς… προ εκπλήξεως!

Το φετινό πρόγραμμα είναι σίγουρο ότι θα καλύψει ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα, και έχει ως εξής:

 

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου

12:00-14:00 Εισαγωγή στο Art Journaling

Το Art Journaling είναι η απόλυτη ελευθερία στη δημιουργικότητα, μια άνευ όρων και κρίσεων μαθητεία! Η ανάγκη να εκφράστουμε μέσα από τη δημιουργία, σε μια επιφάνεια χαμηλού κόστους – αλλά καλής ποιότητας – έτσι ώστε να πειραματιστουμε με υλικά και τεχνικές.

Εμείς θα μάθουμε πώς μπορούμε μόνο με ένα σετ μαρκαδορων edding και σφραγίδες, να δημιουργήσουμε το δικό μας μικρό έργο τέχνης!

Κόστος: 12 ευρώ  Εισηγήτρια: Νικολέτα Παπασαράντη  Κωδικός σεμιναρίου: Ε81

 

14:30-16:00 Σχέδιο σε μπλούζα με στένσιλ

Έλα να πειραματιστούμε με αυτοσχέδια στένσιλ και να ζωγραφίσουμε μια πρωτότυπη μπλούζα με τους μαρκαδόρους υφάσματος της edding.

Οι μαρκαδόροι κυκλοφορούν σε 20 μοναδικά χρώματα και 2 πάχη μύτης. Δε θα ξέρεις ποιο να.. πρωτοδιαλέξεις!

Κόστος: 9 ευρώ  Εισηγήτρια: Νικολέτα Παπασαράντη  Κωδικός σεμιναρίου: Ε82

 

16:30-18:00 Τυπογραφία σε μαξιλαροθήκη

Χρησιμοποιούμε μια ιδιαίτερη τεχνική τυπογραφίας ώστε να αποτυπώσουμε πολύχρωμα σχέδια σε μια απλή μαξιλαροθήκη και να της δώσουμε λάμψη και στυλ!

Για να έχουμε κάθε βράδυ όνειρα.. δημιουργικά!

Κόστος: 9 ευρώ  Εισηγήτρια: Νικολέτα Παπασαράντη  Κωδικός σεμιναρίου: Ε83

 

18:30-20:30 Mandala σε υφασμάτινη τσάντα

Τώρα που οι τσάντες πολλαπλών χρήσεων έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, γιατί να μην είναι ξεχωριστές και μοναδικές με ένα σχέδιο mandala;

Κόστος: 14 ευρώ  Εισηγήτρια: Άννα Σπαθάρη  Κωδικός σεμιναρίου: Ε84

 

Σάββατο 9 Νοεμβρίου

10:30-12:30 Bullet Journal για αρχάριους

Αν είσαι crafter, μάλλον ο αγαπημένος σου μήνας είναι ο Δεκέμβριος και μάλλον θα βρεθείς στη Χειροτέχνικα. Οπότε τι καλύτερο από December outlet και monthly layout Δεκεμβρίου για το Bullet Journal σου;

Με μαρκαδόρους edding, στένσιλ, χάρακες, κέφι και τις αναλυτικές οδηγίες μας μπορείς να δημιουργήσεις κι εσύ το δικό σου bullet journal, ακόμα κι αν είσαι αρχάριος!

Κόστος: 16 ευρώ  Εισηγήτρια: Δέσποινα Κασσάνδρου  Κωδικός σεμιναρίου: Ε91

 

13:00-14:30 Διακόσμηση τετραδίου με doodles

Μάθετε πώς να δημιουργήσετε τα πιο ξεχωριστά doodle σημειωματάρια, από μια μονοκοντυλιά!

Κόστος: 10 ευρώ  Εισηγήτρια: Άννα Σπαθάρη  Κωδικός σεμιναρίου: Ε92

 

15:00-17:00 Bullet Journal: σχέδια & διακοσμητικά (Θέμα: Ελληνικός Κινηματογράφος)

Δώσε χρώμα και χαρακτήρα στο Bullet Journal σου με μερικά από τα πιο κλασσικά doodles (everyday doodles doodlewords, banners, frames, dividers) που θα δημιουργήσουμε με μαρκαδόρους edding.

Θα μάθεις πώς μπορείς να τα συνδυάσεις ώστε να δημιουργήσεις μια λίστα με ένα πρωτότυπο θέμα όπως ο ελληνικός κινηματογράφος. Πάρε ιδέες και έμπνευση ώστε χρησιμοποιώντας τα doodles που βλεπεις συχνότερα να δωσεις το δικό σου προσωπικό στυλ στο Βullet Journal σου!

Κόστος: 16 ευρώ  Εισηγήτρια: Δέσποινα Κασσάνδρου  Κωδικός σεμιναρίου: Ε93

 

17:30-20:30 Εισαγωγή στην καλλιγραφία με μαρκαδόρους

Ανακαλύπτουμε και αποδομούμε τη γραφή textura ενώ μαθαίνουμε να χειριζόμαστε το calligraphy pen. Εξασκούμαστε στις τεχνικές της γραφής, βελτιώνοντας έτσι το σχήμα και τη συνοχή των γραμμάτων. Στο τέλος, δημιουργούμε ένα μικρό έργο αποτελούμενο από μία λέξη, αξιοποιώντας όσα μάθαμε.

Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία.

Κόστος: 24 ευρώ  Εισηγήτρια: Κωνσταντίνα Ζερδεβά  Κωδικός σεμιναρίου: Ε94

 

Κυριακή 10 Νοεμβρίου

11:00-14:00 Εισαγωγή στην καλλιγραφία με brush pen

Βλέπουμε τις βασικές αρχές της γραμματογραφίας και μαθαίνουμε να χειριζόμαστε το brush pen. Εξασκούμαστε στις τεχνικές της καλλιγραφίας με brush pen, βελτιώνοντας έτσι το σχήμα και τη συνοχή των γραμμάτων. Στο τέλος δημιουργούμε ένα μικρό έργο αποτελούμενο από μία λέξη, αξιοποιώντας όσα μάθαμε.

Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία.

Κόστος: 24 ευρώ  Εισηγήτρια: Κωνσταντίνα Ζερδεβά  Κωδικός σεμιναρίου: Ε101

 

14:30-16:30 Εισαγωγή στο Art Journaling

Το Art Journaling είναι η απόλυτη ελευθερία στη δημιουργικότητα, μια άνευ όρων και κρίσεων μαθητεία! Η ανάγκη να εκφράστουμε μέσα από τη δημιουργία, σε μια επιφάνεια χαμηλού κόστους – αλλά καλής ποιότητας – έτσι ώστε να πειραματιστουμε με υλικά και τεχνικές.

Εμείς θα μάθουμε πώς μπορούμε μόνο με ένα σετ μαρκαδορων edding και σφραγίδες, να δημιουργήσουμε το δικό μας μικρό έργο τέχνης!

Κόστος: 16 ευρώ  Εισηγήτρια: Νικολέτα Παπασαράντη  Κωδικός σεμιναρίου: Ε102

 

17:00-18:30 Κοσμήματα με Shrink Plastic

Δημιουργούμε πανέμορφα χειροποίητα σκουλαρίκια από shrink plastic και τα διακοσμούμε με σχέδια doodle ή ζωγραφικά, ασπρόμαυρο ή χρωματιστά!

Κόστος: 12 ευρώ  Εισηγήτρια: Άννα Σπαθάρη  Κωδικός σεμιναρίου: Ε103

 

19:00-20:00 Mandala-doodle σε πιάτα πορσελάνης

Ξεχωριστά πορσελάνινα πιάτα, διακοσμημένα με mandala και doodle, για να προσφέρουν μια ξεχωριστή δημιουργική νότα στο καθημερινό μας τραπέζι!

Κόστος: 8 ευρώ  Εισηγήτρια: Άννα Σπαθάρη  Κωδικός σεμιναρίου: Ε104

 

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει! Οπότε διάλεξε τα αντικείμενα τα οποία θα ήθελες να ομορφύνουν τον προσωπικό σου χώρο και πού ξέρεις.. μπορεί να ανακαλύψεις κάποια νέα τεχνική με την οποία θα.. κολλήσεις!

Καλές δημιουργίες!

Αυτό το άρθρο που διαβάζεις γράφτηκε και δημοσιεύτηκε στο Ftiaxto.gr πριν από αρκετό καιρό και ενδέχεται κάποια από τα πράγματα που αναφέρει να μην ισχύουν πια. Έχε το νου σου, λοιπόν!
Τι συμβαίνει
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *