Το ftiaxto.gr για την Ημέρα Εθελοντισμού του Ομίλου FOURLIS

Μία γιορτή αλληλεγγύης και προσφοράς, με τη συμμετοχή των εργαζομένων του Ομίλου FOURLIS και των οικογενειών τους, έλαβε για πρώτη φορά χώρα σε 4 πόλεις ανά την Ελλάδα!

Έναν νέο θεσμό, την «Ημέρα Εθελοντισμού» για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους εγκαινίασε πριν λίγες μέρες η Διεύθυνση Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS.

Ο νέος αυτός θεσμός, ο οποίος αποτελεί μέρος του ευρύτερου προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου, έχει στόχο την περαιτέρω προαγωγή του εθελοντισμού, την ενίσχυση της κουλτούρας ευαισθητοποίησης των εργαζομένων γύρω από τη σημασία της προσφοράς στον συνάνθρωπο και την έμπρακτη συμμετοχή τους στο κοινωνικό έργο του Ομίλου αλλά και την ενδυνάμωση των μεταξύ τους σχέσεων.

Στο πλαίσιο της δράσης «Ημέρα Εθελοντισμού» οι εργαζόμενοι όλων των εταιρειών του Ομίλου είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν εθελοντικά σε εκδηλώσεις οι οποίες φιλοξενήθηκαν στα καταστήματα ΙΚΕΑ Κηφισού, Θεσσαλονίκης, Λάρισας και Ιωαννίνων, όπου σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους δημιούργησαν με τους δικούς τους ανθρώπους, με φαντασία και διάθεση, πασχαλινά δώρα όπως διακοσμητικά, κεριά και λαμπάδες, με τη βοήθεια και καθοδήγηση έμπειρων συνεργατών του ftiaxto.gr.

Οι δημιουργίες των εργαζομένων σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Λάρισα προσφέρθηκαν στον Οργανισμό MAKE-A-WISH (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος), ενώ οι δημιουργίες των εργαζομένων στα Ιωάννινα προσφέρθηκαν στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» Ιωαννίνων, προκειμένου να διατεθούν σε πασχαλινά μπαζάρ που διοργανώνουν τις ημέρες αυτές οι οργανισμοί, με στόχο την ενίσχυση των εσόδων τους και τη στήριξη των σκοπών τους.

Το ftiaxto.gr είναι πολύ χαρούμενο που έλαβε μέρος σε αυτόν το νέο θεσμό και βοήθησε στην διοργάνωση άλλης μίας εταιρικής εκδήλωσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διοργάνωση εκδηλώσεων από το ftiaxto.gr θα βρείτε στην σελίδα Διαφήμιση και άλλα.

Αυτό το άρθρο που διαβάζεις γράφτηκε και δημοσιεύτηκε στο Ftiaxto.gr πριν από αρκετό καιρό και ενδέχεται κάποια από τα πράγματα που αναφέρει να μην ισχύουν πια. Έχε το νου σου, λοιπόν!
Τι συμβαίνει
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *