Δωρεάν DIY σεμινάρια από την Bosch στα LEROY MERLIN

Θέλεις να ασχοληθείς με το ξύλο και το DIY αλλά δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις; Η Bosch διοργανώνει δωρεάν DIY σεμινάρια στα καταστήματα LEROY MERLIN και σε προσκαλεί να φτιάξεις την πρώτη σου κατασκευή!

Όλο τον Φεβρουάριο μπορείς να πάρεις μέρος στα δωρεάν σεμινάρια της Bosch και με την βοήθεια του Ηλία Καραντωνίου, να αποκτήσεις εξοικείωση με τα εργαλεία και να φτιάξεις ένα πρωτότυπο φωτιστικό με αποθηκευτικό χώρο και βάση για το κινητό σου.

Στο σεμινάριο θα έχεις την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις το πριονάκι EasyCut, το δραπανοκατσάβιδο EasyDrill, το τριβείο EasySander και το θερμοκολλητικό στυλό Gluey. Αυτά είναι κάποια από τα βασικά εργαλεία που θα χρειαστείς για να ξεκινήσεις να φτιάχνεις DIY projects και τώρα έχεις την ευκαιρία να τα δοκιμάσεις και να λύσεις επί τόπου ότι απορίες μπορεί να έχεις.

Τι πρέπει να κάνεις; Να δεις το πρόγραμμα παρακάτω και να παρευρεθείς στο κατάστημα της επιλογής σου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας:

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, 11.00 – 14.00
LEROY MERLIN Αθήνας-Αεροδρόμιο // Εμπορικό Πάρκο Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, 17.00 – 20.00
LEROY MERLIN Αθήνας-Πειραιώς // Πειραιώς 165 & Ν. Φαλήρου – 18233, Αγ. Ιωάννης Ρέντης, Αθήνα

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, 11.00 – 14.00
LEROY MERLIN Αθήνας-Βασιλίσσης Σοφίας // Β. Σοφίας 112 Τ.Κ. 115 27

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, 11.00 – 14.00
LEROY MERLIN Θεσσαλονίκης // 11o χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Περαία – 57001 Πυλαία Θεσσαλονίκης

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, 11.00 – 14.00
LEROY MERLIN Αθήνας-Μαρούσι // Λεωφόρος Κηφισίας 73, 151 24 Μαρούσι, Αθήνα

Αυτό το άρθρο που διαβάζεις γράφτηκε και δημοσιεύτηκε στο Ftiaxto.gr πριν από αρκετό καιρό και ενδέχεται κάποια από τα πράγματα που αναφέρει να μην ισχύουν πια. Έχε το νου σου, λοιπόν!
Τι συμβαίνει
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.