Ετοιμαζόμαστε για την Χειροτέχνικα 2017

Χειροτέχνικα 2017

Μπορεί να έχει ακόμα καύσωνα, αλλά εμείς ετοιμαζόμαστε για το Φθινόπωρο! Τα έμαθες; Η Χειροτέχνικα 2017 έρχεται 3, 4 & 5 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Ετοιμάσου!

Το ξέρω οτι σε αυτή τη φάση της ζωής σου ονειρεύεσαι παραλίες και βουτιές, αλλά εμείς έχουμε ήδη αρχίσει να προετοιμαζόμαστε για την Χειροτέχνικα 2017. Στις 3, 4 και 5 Νοεμβρίου (σκέψου πόση δροσιά θα έχει τότε) θα είμαστε στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου από τις 10.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ!

Η μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και DIY μεγαλώνει, ομορφαίνει και ετοιμάζεται για ένα τριήμερο γεμάτο με δημιουργία, έμπνευση και θετική διάθεση!

Οι μεγαλύτεροι προμηθευτές υλικών και εργαλείων θα βρίσκονται εκεί για να μας προμηθεύσουν με ότι χρειαζόμαστε για τις χειροτεχνίες μας αλλά και να μας ενημερώσουν για ότι νέο κυκλοφορεί.

Το πρόγραμμα των Craft Rooms και της Αίθουσας Παρουσιάσεων ετοιμάζεται με σεμινάρια και παρουσιάσεις για να μάθουμε νέες τεχνικές και υλικά ώστε να εμπνευστούμε. Ετοιμάζονται και πολλές εκπλήξεις που θα σας τις ανακοινώνουμε σιγά-σιγά!

Αν θες να γνωρίσεις ανθρώπους σαν εσένα, να ενημερωθείς, αλλά και να αγοράσεις τα υλικά για τις χειροτεχνίες σου, μη χάσεις και φέτος το καθιερωμένο τριήμερο ραντεβού των crafters!

Σημείωσε την ημερομηνία, γιατί δεν πρέπει να το χάσεις με τίποτα!

Δες εδώ τι έγινε πέρυσι

Α! Και κάτι που ίσως δεν γνωρίζεις… Τον Οκτώβριο του 2017 το ftiaxto.gr έχει τα γενέθλιά του, κλείνει επισήμως τα 10 και σκεφτήκαμε οτι το καλύτερο μέρος για να γιορτάσουμε είναι εκεί που είναι όλοι μας οι φίλοι, δηλαδή η Χειροτέχνικα. Ετοιμάζουμε πολύ ωραία πράγματα για τα γενέθλιά μας, οπότε σε θέλουμε συντονισμένο για νεότερα! Δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Αν έχεις κατάστημα με υλικά χειροτεχνίας ή χώρο σεμιναρίων χειροτεχνίας και δεν έχεις δηλώσει ακόμα συμμετοχή, συμπλήρωσε εδώ τη φόρμα: www.xeirotexnika.gr.

Όλα τα νέα και στα social media: Facebook, Instagram, Youtube, Twitter

Χειροτέχνικα 2017
Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (3’ μετρό Ανθούπολη)
3, 4 & 5 Νοεμβρίου 2017
10.00- 21.00
Είσοδος για το κοινό (2,5 €/άτομο/ημέρα- ΑΜΕΑ/Παιδιά έως 18 ετών: δωρεάν)
www.xeirotexnika.gr

Αυτό το άρθρο που διαβάζεις γράφτηκε και δημοσιεύτηκε στο Ftiaxto.gr πριν από αρκετό καιρό και ενδέχεται κάποια από τα πράγματα που αναφέρει να μην ισχύουν πια. Έχε το νου σου, λοιπόν!
Τι συμβαίνει
ftiaxto.gr

Το ftiaxto.gr αποτελείται από μια ομάδα χειροτεχνών που ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί σου projects, ιδέες, τεχνικές και πολλά άλλα. Αν θέλεις να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας, στείλε μήνυμα στο info@ftiaxto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ετοιμαζόμαστε για την Χειροτέχνικα 2017”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *