Airplants.gr: Ηλεκτρονικό κατάστημα αερόφυτων

Εσύ ξέρεις τι είναι τα αερόφυτα, πως χρησιμοποιούνται και κυρίως που μπορείς να τα αγοράσεις στην Ελλάδα; Το airplants.gr είναι εδώ για να μας απαντήσει σε όλα αυτά τα ερωτήματα!
Η ομάδα του airplants.gr γράφει:

“Η αγάπη μας και το πάθος μας για τα αερόφυτα ξεκίνησαν σε ένα ταξίδι μας στην Ευρώπη την περασμένη Άνοιξη, όπου αιφνιδιαστήκαμε από τη μοναδική ομορφιά τους, την πολυτελή κομψότητα τους και τις ατελείωτες δυνατότητες διακόσμησης τους.

Χρησιμοποιώντας την σοφία του περιβάλλοντος ως οδηγό μας και πηγή έμπνευσης, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια πρωτοποριακή επιχείρηση, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αερόφυτων www.airplants.gr που θα επιτρέψει στους πελάτες μας εύκολη πρόσβαση σε αυτά τα εξωτικά ανθεκτικά φυτά, μιας που αντανακλούν το δικό μας προσωπικό στυλ και design.

Στην ομάδα της airplants.gr απολαμβάνουμε τη διακόσμηση του χώρου μας με αερόφυτα και ελπίζουμε ότι κι εσείς θα τα απολαύσετε όσο εμείς!

Τα αερόφυτα είναι πολύ ιδιαίτερα και έρχονται σε αντίθεση με υπόλοιπα φυτά εσωτερικού χώρου, εξαιτίας του ιδιότροπου σχήματος και του τρόπου ανάπτυξής τους. Δε χρειάζονται χώμα και γλάστρα για να αναπτυχθούν. Λαμβάνουν τα θρεπτικά τους συστατικά από τον αέρα και το μόνο που χρειάζονται είναι λίγο ψέκασμα με νερό και πολύ αγάπη! Έτσι μπορούν να ζήσουν χρόνια!

Μπορούν να τοποθετηθούν σε ξύλο, φελλό, γυάλα, μέσα σε άλλο φυτό, οριζόντια, ανάποδα ή σε όρθια θέση. Μπορούν κυριολεκτικά να κρεμαστούν και να ευδοκιμήσουν οπουδήποτε! Για αυτό συχνά αναφέρουμε ότι οι διακοσμητικές τους δυνατότητες σταματούν εκεί που σταματά η φαντασία μας!

Κάνε μια βόλτα από το airplants.gr σήμερα και ενημερώσου για τις δυνατότητες των αερόφυτων και πάρε ιδέες για το πως μπορείς να διακοσμήσεις τον χώρο σου με αυτά!

Κράτα το

Καταστήματα
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.