Η Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017 έρχεται!

Η Χειροτέχνικα ετοιμάζεται για το πρώτο της ραντεβού για φέτος! Αλλάζει χώρο, βάζει τα ανοιξιάτικα της και ανεβαίνει στο Helexpo Maroussi στις 24, 25 και 26 Μαρτίου 2017. Θα μας προμηθεύσει και φέτος με τα υλικά χειροτεχνίας που χρειαζόμαστε, θα μας εμπνεύσει με ιδέες και νέες τεχνικές.
H Χειροτέχνικα μετά από 3 επιτυχημένες διοργανώσεις στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, πλέον θα πραγματοποιείται και στο Helexpo Maroussi εκπληρώνοντας το στόχο της να είναι σε διαφορετικές τοποθεσίες εντός Αττικής μέσα στο χρόνο.

Ψάχνεις υλικά για τις χειροτεχνίες σου, αλλά δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις; Στη Χειροτέχνικα θα βρεις συγκεντρωμένα όλα όσα χρειάζεσαι: υλικά ζωγραφικής, decoupage και hobby, υλικά πλεξίματος και ραπτικής, χειροποίητων κοσμημάτων, συσκευασίας, πρώτες ύλες για καλλυντικά,  είδη διακόσμησης, σκεύη και εργαλεία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και πολλά ακόμη.

Μήπως φέτος το καλοκαίρι παντρεύεσαι και σκέφτεσαι να τα φτιάξεις όλα μόνη σου;
Φέτος, θα υπάρξει ειδικό αφιέρωμα στο χειροποίητο γάμο και τη βάφτιση, με ειδικά υλικά, ιδέες και λύσεις για να δημιουργήσεις και να διακοσμήσεις τις ιδιαίτερες στιγμές σου.

Και φέτος θα πραγματοποιηθούν hands-on σεμινάρια σε 4 χώρους intro σεμιναρίων, θα λειτουργήσει χώρος για ολοκληρωμένα σεμινάρια μεγαλύτερης διάρκειας, χώρος Παρουσιάσεων και πολλές παράλληλες δραστηριότητες.

Οι συμμετοχές των εκθετών έχουν ανοίξει! Αν εμπορεύεσαι υλικά χειροτεχνίας, βιβλία ή πραγματοποιείς σεμινάρια χειροτεχνίας δήλωσε συμμετοχή στο www.xeirotexnika.gr.

Το ftiaxto.gr θα είναι και φέτος στην Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017 για να βρεθούμε με τους παλαιότερους, να γνωριστούμε με τους καινούργιους και να πούμε όλα μας τα νέα για τα καινούργια μας σεμινάρια!

Όλα τα νέα της Χειροτέχνικα και στα social media: Facebook, Instagram, Youtube, Twitter

Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017
Helexpo Maroussi
24, 25 & 26 Μαρτίου 2017
10.00- 21.00
Είσοδος για το κοινό (2,5 €- ΑΜΕΑ/Παιδιά έως 18 ετών: δωρεάν)

Αυτό το άρθρο που διαβάζεις γράφτηκε και δημοσιεύτηκε στο Ftiaxto.gr πριν από αρκετό καιρό και ενδέχεται κάποια από τα πράγματα που αναφέρει να μην ισχύουν πια. Έχε το νου σου, λοιπόν!
Τι συμβαίνει
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *