Οργάνωσε τον χρόνο σου με ένα τεράστιο ημερολόγιο τοίχου

Τεράστιο ημερολόγιο τοίχου

Έχουμε χρησιμοποιήσει ένα σωρό ημερολόγια και ατζέντες. Αυτό που μας βόλεψε τελικά ήταν ο μαυροπίνακας στον διάδρομο του εργαστηρίου μας. Δες πως φτιάξαμε ένα τεράστιο ημερολόγιο τοίχου με washi tape και πάρε έμπνευση.

Τεράστιο ημερολόγιο τοίχου

Για αρχή μετρήσαμε το πλάτος του τοίχου και το διαιρέσαμε δια 7 (μέρες). Με την βοήθεια ενός χάρακα και μιας κιμωλίας βάλαμε σημαδάκια, ώστε να δημιουργήσουμε 7 ίσα τμήματα.

Τεράστιο ημερολόγιο τοίχου

Στην συνέχεια φτιάξαμε ένα βαρίδι από σπάγκο και μια βαριά χάντρα και το κολλήσαμε δίπλα στο κάθε σημαδάκι. Έτσι ήταν εύκολο να κολλήσουμε (σχεδόν) ίσια τις ταινίες washi. Όπως βλέπεις τις αφήσαμε να κρέμονται μέχρι να δούμε σε ποιο μήκος θα έφταναν οι οριζόντιες ταινίες.

Τεράστιο ημερολόγιο τοίχου

Για τις οριζόντιες ταινίες, κολλήσαμε την πρώτη, στερεώνοντας το βαρίδι αριστερά και δεξιά, και στην συνέχεια, με χάρακα σημειώσαμε ίσες αποστάσεις προς τα κάτω και κολλήσαμε και τις υπόλοιπες οριζόντιες ταινίες.

Πριν αρχίσεις να γεμίζεις τα κουτάκια στο ημερολόγιο τοίχου σου, θυμήσου να ξαναπεράσεις τις ταινίες με το χέρι ώστε να σιγουρευτείς ότι έχουν κολλήσει καλά.

Α, και κόψε τις ταινίες αν περισσεύουν πάνω και κάτω.

Τεράστιο ημερολόγιο τοίχου

Χρησιμοποιούμε κιμωλία για τις ημερομηνίες, ώστε στο τέλος του μήνα να σβήσουμε και να γράψουμε τις καινούργιες. Προσοχή στο σβήσιμο, να μην παρασύρεις και τις ταινίες washi!

Πως σου φαίνεται αυτό το τεράστιο ημερολόγιο τοίχου; Θα το δοκιμάσεις;

Αφού ευχαριστήθηκες αυτό το άρθρο σίγουρα θα βρεις ενδιαφέρον και το “Ντύσιμο ημερολογίου με όμορφα χαρτάκια”

Φτιάξτο
Avatar

Η Βάλια είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από το ftiaxto.gr. Σχεδίαζε για πολλά χρόνια web sites μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στο δικό της! Είναι παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 παιδιά, τον Ιάσονα και την Μελίτα. Αυτή την εποχή πειραματίζεται με DIY κατασκευές, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πλέξιμο, ράψιμο, πάτσγουορκ, κατασκευή κοσμήματος και πολλά άλλα.

2 σχόλια στο άρθρο “Οργάνωσε τον χρόνο σου με ένα τεράστιο ημερολόγιο τοίχου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *