Σοφία & Κάτια: Κατάστημα με υλικά πλεξίματος

Το Σοφία & Κάτια είναι ένα φιλικό κατάστημα στα Βριλήσσια, όπου μπορεί να προμηθευτεί κανείς νήματα χειροπλεκτικής και υλικά πλεξίματος σε καλή ποιότητα και ασύγκριτες τιμές!

Δημιουργικές διακοπές στη Σκύρο

Θέλεις να συνδυάσεις διακοπές και δημιουργία;
Φέτος το καλοκαίρι, το ftiaxto.gr μετακομίζει στη Σκύρο και διοργανώνει δημιουργικά σεμινάρια. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε πρωί 10-12, έτσι, έχεις την δυνατότητα και να μάθεις να ράβεις και να ξεκουραστείς στις όμορφες παραλίες του νησιού. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

👗 Μάθε να ράβεις ρούχα: Τετάρτη 30 Ιουνίου – Κυριακή 4 Ιουλίου
💍 Κατασκευή κοσμημάτων (Faux Bijoux): Τετάρτη 7 Ιουλίου – Κυριακή 11 Ιουλίου
👒 Μάθε να ράβεις αξεσουάρ: Τετάρτη 14 Ιουλίου – Κυριακή 18 Ιουλίου
📿 Μακραμέ κοσμήματα: Τετάρτη 21 Ιουλίου – Κυριακή 25 Ιουλίου
👘 Μάθε να ράβεις ρούχα: Τετάρτη 28 Ιουλίου – Κυριακή 1 Αυγούστου

Δήλωσε εδώ ενδιαφέρον για να λάβεις το αναλυτικό έντυπο >>

Σοφία & Κάτια, τα ονόματα δύο φιλενάδων που αποφάσισαν να δώσουν στο χόμπι τους μια επαγγελματική χροιά. Πολλά χρόνια ασχολούμαστε με το πλέξιμο με βελόνες αλλά και βελονάκι, για προσωπική μας ενασχόληση και ευχαρίστηση.

Τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον για οτιδήποτε χειροποίητο έχει ενταθεί και έτσι αποφασίσαμε να εισάγουμε νήματα σε ΑΣΥΓΚΡΙΤΕΣ τιμές (σε κόνους, με το κιλό και κούκλες 100 γρ.), για να γίνει προσιτό το πλέξιμο σε όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν, ή ασχολούνται ήδη και επιθυμούν να προμηθεύονται τα νήματά τους πολύ φθηνότερα.

Παρέχουμε νήματα συνθετικά, ακρυλικά, cotton και μάλλινα σε πολλά και όμορφα χρώματα με τη δυνατότητα συνδυασμού διαφόρων νημάτων μαζί, σε όση ποσότητα εσείς επιθυμείτε.

Πιστεύουμε πως στην εποχή που ζούμε, ό,τι δημιουργούμε με τα χέρια μας, μας βοηθά να καταπολεμήσουμε το άγχος της καθημερινότητας, αλλά και να φτιάξουμε υπέροχες χειροποίητες δημιουργίες για εμάς και τους αγαπημένους μας.

Σας περιμένουμε στον cozy, παρεϊστικο χώρο μας να γνωριστούμε, να δημιουργήσουμε και να μοιραστούμε την κοινή μας αγάπη, το πλέξιμο.

Σοφία & Κάτια
Λ. Πεντέλης 39Α & Έκτορος 2, Βριλήσσια, Τ.Κ. 152 35 (εντός εμπορικού Βριλησσίων)
τηλ. 210 8044313
www.facebook.com/sofia.katia.nhmata/

Ώρες λειτουργίας:
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 10.00 π.μ – 20.00 μ.μ (συνεχές ωράριο)
Τετάρτη – Σάββατο: 10.00 π.μ – 15.00 μ.μ
Δευτέρα κλειστά.

 

Καταστήματα
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.