3Doodler: τα πρώτα 3D στυλό στον κόσμο

Έχετε ποτέ ευχηθεί να μπορούσατε να σηκώσετε το στυλό από χαρτί και να δείτε το σχέδιό σας να γίνει ένα πραγματικό τρισδιάστατο αντικείμενο; Λοιπόν, τώρα μπορείτε!

Η οικογένεια 3Doodler μεγαλώνει και τα Νέα 3Doodler βρίσκονται ήδη στα ράφια των καταστημάτων για τις χριστουγεννιάτικες αγορές.

3Doodler Start
Το 3Doodler Start απευθύνεται σε ηλικίες 8-14 ετών, έχει εργονομικό σχεδιασμό και λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταριά για απόλυτη ελευθερία κινήσεων των μικρών μας φίλων.

Χρησιμοποιεί ασφαλές υλικό που ρευστοποιείται στους 50c και στερεοποιείται σε μερικά δευτερόλεπτα δίνοντας σας τη δυνατότητα να μορφοποιήσετε την κατασκευή σας. Το 3Doodler είναι ένα οικολογικό προϊόν μιας και το βιοπλαστικό που χρησιμοποιεί αποσυντίθεται σε 25 μέρες αν έρθει σε επαφή με το χώμα.

Στην συσκευασία του προϊόντος περιλαμβάνεται πέρα από το 3D Pen το καλώδιο σύνδεσης, 48 ράβδοι βιοπλαστικού, οδηγίες χρήσης στα ελληνικά, και βιβλίο με πρωτότυπες ιδέες κατασκευών.

3Doodler Create
Η ανανεωμένη έκδοση 3Doodler είναι εδώ και ονομάζεται Create!

Χρησιμοποιώντας ABS και PLA πλαστικό (τα υλικά που χρησιμοποιούνται από πολλούς 3D εκτυπωτές), μπορεί να σχεδιάσει στον αέρα ή σε επιφάνειες. Είναι συμπαγές και εύκολο στη χρήση, και δεν απαιτεί λογισμικό ή σύνδεση με Η/Υ. Απλά συνδέστε το σε μια πρίζα και μπορείτε να αρχίσετε να σχεδιάζετε τα πάντα μέσα σε λίγα λεπτά. Ω, και είναι επίσης ο πιο προσιτός τρόπος για 3D εκτύπωση!

Πως δουλεύει το 3Doodler;

Εάν μπορείτε να σχεδιάσετε, μουτζουρώσετε ή να κουνήσετε το δάχτυλο σας στον αέρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το 3Doodler. Καθώς σχεδιάζετε με το 3Doodler, αυτό εξωθεί το θερμαινόμενο υλικό, το οποίο γρήγορα ψύχεται και στερεοποιείται σε μια ισχυρή σταθερή δομή.

Αυτό σας επιτρέπει να κατασκευάσετε άπειρα σχήματα και αντικείμενα με ευκολία!
 Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι αμέσως σε θέση να το χρησιμοποιήσουν και να σχεδιάσουν αντικείμενα στο χαρτί, και μετά από λίγες μόνο ώρες είναι σε θέση να δημιουργήσουν περίπλοκα αντικείμενα. Το 3Doodler είναι ένας καινούργιος τρόπος για τη δημιουργία αντικειμένων και καλλιτεχνικών έργων. Είτε είστε καλλιτέχνης, hobbyist, σχεδιαστής ή φανατικός της 3D εκτύπωσης, Το 3Doodler είναι το εργαλείο σας.

Τι μπορώ να φτιάξω με το 3Doodler;
Το 3Doodler μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σχεδίαση πάνω σε χαρτί, για ελεύθερη σχεδίαση ή την ένωση διαφορετικών αντικειμένων, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και περιορίζονται μόνο από την φαντασία σας!

  • 3D σχήματα και 3D μοντέλα
  • Κοσμήματα, μενταγιόν και κρεμαστά στολίδια Decorative art and fridge magnets
  • Προσωποποίηση των καθημερινών σας αντικειμένων (iPhone cases, laptops, pens, κτλ.)
  • Μινιατούρες για τα Lego σας και άλλα παιχνίδια
  • Και πολλά πολλά αλλά…

3Doodler “stencils”
Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν έτοιμα stencils, ειδικά σχεδιασμένα για την χρήση με το 3Doodler (όπως ο πύργος του Άιφελ) στο site the3Doodler.com εκεί θα βρείτε μια ενεργή κοινότητα και όλα τα διαθέσιμα stencils που διαρκώς ανανεώνονται.

Το 3Doodler Start και το 3Doodler Create, καθώς και τα αξεσουάρ και strands του, θα τα βρείτε στα καταστήματα Χαρτόραμα.

Υλικά και εργαλεία
Διαφήμιση

Το άρθρο αυτό είναι διαφημιστικό και μπορεί να περιλαμβάνει και τοποθέτηση κάποιου προϊόντος. Οι διαφημίσεις είναι το βασικό έσοδο του Ftiaxto.gr και ενισχύοντας τους σπόνσορές μας ενισχύεις κι εμάς. Εάν θέλεις κι εσύ να διαφημιστείς στις σελίδες μας στείλε email στο info@ftiaxto.gr.

4 σχόλια στο άρθρο “3Doodler: τα πρώτα 3D στυλό στον κόσμο”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *